L'erotic Street Bar u Frankopanskoj 14 novo je osvježenje na zagrebačkoj gastronomskoj sceni. Riječ je o mjestu koje nudi raznolik izbor hrane, pića i kave za foodieje različitih profila.

U ponudi je čak osam različitih vrsta i okusa kave. Prilikom pripreme najpopularnijeg napitka na svijetu ne koriste se aromatizirani dodaci, već se pažljivo prži kava s dodatkom lješnjaka, čokolade, vanilije i karamele.

Za ljubitelje slatkih delicija tu je originalna Sacher torta iz Austrije koja osvaja ljubitelje čokolade na prvi griz i donosi dašak Beča na zagrebačke ulice.

Kad ogladnite, naručiti možete ukusne tostove i kroasane, ali i salate s egzotičnim voćem.

Ovdje možete probati pravu Sacher tortu iz Austrije Ovdje možete probati pravu Sacher tortu iz Austrije (Foto: PR / Ivana Dobrovoljec)

Petkom možete odabrati poke zdjele s lososom i tunom, a subotom i kombinaciju koktela i finger fooda po posebnoj akcijskoj cijeni.

All You Can Gin specijalni je program petkom i subotom u L'erotic Street Baru koji omogućuje posjetiteljima da za cijenu od 15 eura uživaju u neograničenoj konzumaciji džina.

Kao dodatni bonus, svaka kupnja u L’erotic Street Baru donosi 10 posto popusta u trgovini začinima, L’erotic House of spices koji se nalazi na istoj adresi.

L’erotic House of spices nudi veliki izbor dehidriranog voća i raznih dekorativnih začina za koktele poput pupoljaka perzijske ruže ili bird eye papričica, ali i veliki izbor začina za slatka i slana jela.

Kako izgleda L'erotic Street Bar i L'erotic House of spices pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Jedi koliko možeš: Novosadski restoran u kojem doručak košta samo 4, a ručak 8 eura Novosadski restoran Barrique - 4 Novosadski restoran Barrique - 7 Novosadski restoran Barrique - 6 +4 Novosadski restoran Barrique - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju