Nutella ili neki drugi namaz od lješnjaka i čokolade savršen je dodatak kada vam se jede nešto slatko, ali bez previše trošenja vremena u kuhinji na pripremu. Bacite oko na 10 omiljenih recepata za koje vam neće trebati niti previše truda, a niti sastojaka.

Husarski keksi

Husarski keksi omiljeni su blagdanski kolači, a dok ih neki obožavaju s marmeladom, drugima je ipak draža Nutella. Isprobajte ih u kombinaciji s lješnjacima.

Ledeni štapići

Tko kaže da je sladoled rezerviran za ljeto?! Mi ga obožavamo u svako doba godine, a ako želite pronaći recept za ledene štapiće sa samo dva sastojka kliknite ovdje.

Nutella torta

Jeste li znali da ukusnu tortu možete napraviti od samo dva sastojka? Donosimo vam recept za tortu od Nutelle i jaja koja zahtijeva malo pažnje i truda, ali pruža bogatstvo okusa.

Francuski tost

Pohani kruh omiljen diljem svijeta, a poslužuje se s voćem, čokoladom, ili u slanim varijantama sa šunkom i sirom. Isprobajte ga s Nutellom za doručak, večeru - ili kada vam se jede nešto toplo i slatko. 

Cheesecake

Što je bolje od sočnog cheesecakea? Cheesecake s Nutellom! Za ovu dekadentnu slasticu neće vam trebati mnogo vremena za izradu. Najveći problem bit će čekanje da se torta ohladi... Kliknite ovdje za recept. 

Hrskavi kolač

Hrskavi listići s pudingom od vanilije i namazom od lješnjaka i čokolade brzinski su desert kojem možete dodati i kakvo sezonsko voće poput jagoda. Recept potražite ovdje. 

Brownie

Najlakši recept za prefine brownieje sa slasnom Nutellom od samo tri sastojka pronaći ćete ovdje. Iskoristite ih za svečani blagdanski stol ili si uljepšajte hladne zimske dane. 

Germknedle Germknedle (Foto: Punkufer.hr)

Germkedla 

Germknedla je austrijska slastica napravljena od dizanog tijesta, koje se puni džemom ili neki drugim namazom te kuha na pari, a lako ih možete napraviti i kod kuće. Ovdje kliknite za recept.

Kremasti kolač

Recept koji svi obožavaju je Receptturin kolač od Nutelle koji je gotov za 20 minuta, a najbolje je od svega što možete zaboraviti na pećnicu. Kliknite ovdje i provjerite recept.

Savijača

Savijača s Nutellom i orasima brzo je gotova poslastica koja ne zahtjeva veliko umijeće pripreme, a sočnost joj daje agda, sok od šećera i vode koji se koristi za pripremu baklave. Recept možete pronaći ovdje.

Trendovi u tanjuru: Top 10 najguglanijih recepata u 2022. godini Palačinke Bulgur - 3 Paneer pasanda +2 Baba ganoush

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju