Sastojci za brownieje:
370 grama kupovnog namaza od čokolade i lješnjaka
65 grama brašna
2 jaja

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.

2. U zdjeli istucite jaja i pomiješajte ih s namazom i brašnom.

Germknedla Hrana i piće Ove godine ih radimo doma: Recept za germknedle punjene Nutellom s austrijskih skijališta

3. Miješajte sastojke dok ne dobijete jednoličnu smjesu te je prebacite u kockasti lim za pečenje brownieja.

4. Pecite u pećnici 15 minuta.

5. Ohladite brownieje barem pet minuta prije nego što ih narežete na kocke i poslužite. Dobar tek!

Savjet plus:
Upotrijebite li Nutellu, dobit ćete izvrsne rezultate. No ne morate koristiti baš taj namaz za pripremu ovog recepta, već bilo koji sličan proizvod s okusom čokolade i lješnjaka.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju