Da biste napravili ukusan desert, ponekad vam je potrebno tek nekoliko sastojaka. Ovo je jedan od takvih recepata. Brownieji se rade od svega tri sastojka: namaza od čokolade i lješnjaka poput Nutelle, jaja i brašna...

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

Sastojci za brownieje:

  • 370 gr kupovnog namaza od čokolade i lješnjaka
  • 65 grama brašna
  • 2 jaja

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.
  2. U zdjeli istucite jaja i pomiješajte ih s namazom i brašnom.
  3. Miješajte sastojke dok ne dobijete jednoličnu smjesu te je prebacite u kockasti lim za pečenje brownieja.
  4. Pecite u pećnici 15 minuta.
  5. Ohladite brownieje barem pet minuta prije nego što ih narežete na kocke i poslužite. Dobar tek!


Savjet plus:

Upotrijebite li Nutellu, dobit ćete izvrsne rezultate. No ne morate koristiti baš taj namaz za pripremu ovog recepta, već bilo koji sličan proizvod s okusom čokolade i lješnjaka.

Idemo na Fooling Around by Fuliranje? Što ćemo jesti, piti i doživjeti na omiljenoj terasi u Zagrebu ovog Adventa Fooling Around by Fuliranje - 1 Fooling Around by Fuliranje - 7 Fooling Around by Fuliranje - 8 +10 Fooling Around by Fuliranje - 5