Ostalo je još 4 dana do početka Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festivala, festivala hrane koji će u Zagreb donijeti okuse grill specijaliteta, ali i malo egzotike za sve one koji vole istraživati i istinski uživati u vrhunskom zalogaju.

Za 30 kuna na grill menuu naći će se BBQ Spare Ribs, janjetina u Tzatziki umaku, Ham Steak te American Clasicc Burger kojem stvarni ljubitelji mesa neće moći odoljeti. Ako volite azijsku kuhinju, razveselit će vas nekoliko vrsta sushija, ramen juha, odlični chicken green curry te Bun Pork sendvič.

Odličan Mlinarov kruh i peciva, provjerena kvaliteta Eko Sever povrća, Kotany začini i ono najvažnije meso Mesne industrije braća Pivac jamstvo su uspjeha festivala koji svakom svom posjetielju osim dobre hrane, ugodno provedenog obiteljskog vikenda želi priuštiti i puno dobre zabave začinjene vrijednim nagradama.

Tako su se organizatori pobrinuli da će se na 100 kupona nalaziti nagrade koji će osigurati partneri i sponzori festivala, pa ukoliko ste sretne ruke, možda se baš vama osmijehne sreća i osvojite nagradu koja će uz odlično gastro iskustvo vaš vikend učiniti još vrijednijim.

Stoga vrijedi odvojiti malo vremena i posjetiti Zagreb Food Festival, zagrabiti jelo po svojoj želji i zagrebati neku od vrijednih nagrada. I ne bojte se kiše, nije uzalud zaštitni znak festivala šestisnki kišobran, a dobar zalogaj može odgovoriti svim vremenskim izazovima.


Više informacija o događanjima i programu moći će se pronaći na službenim stranicama festivala www.foodfestival.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju