Gooshter
je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca; sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more s glavne terase...
Koncept novog kluba u okolici Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i lude zabave koji su iz prve ruke odlučili iskusiti sve ono što je Gooshter Beach Club najavljivao. 



Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije. Maštu je zagolicala i simbolika guštera, koji se u proljeće budi iz zimske hibernacije te od drevnih mitologija do današnjih dana označava početak novog životnog ciklusa, dolazak toplijih dana i buđenje prirode.



U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje za sva osjetila. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita. Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, u kojem se izmjenjuju DJ-i, mirisi specijaliteta te čaše šampanjca i koktela čiji okusi pomiču granice. Ovo ne treba čuditi jer su za koktele u Gooshteru zaduženi vrhunski koktel-majstori, koji od svima omiljenih napitaka stvaraju posve novo iskustvo.



Osnovni elementi dalmatinske obale: sunce, sjena, more, šljunak, kamen i borovi, stopljeni su međusobno u amalgam osjeta i ugodnih aktivnosti na prostorima plaže i borove šume, šetnice i terase. Prostor bara osmišljen je kao sjenovito šumsko skrovište, s nadstrešnicom od čelika i trstike koja slijedi tekuće forme terena i borova. Gooshter je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca; sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more s glavne terase...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju