Ako ste se zaželjeli istraživanja Crne Gore, preporučujemo vam da se zaputite u dio koji je nas posebno oduševio, a to je gradić Tivat u kojem se smjestio hotel Porto Montenegro. Ovo mjesto nudi zaista sve ako ste se zaželjeli potpunog hedonizma popraćenog visokom dozom elegancije i profinjenosti.

Elegancija na obalama UNESCO-ova zaštićenog zaljeva

U srcu uvale Boke Kotorske 365 dana u godini živi Tivat, najmlađi grad na ovom području koji je dom mnogobrojnim atrakcijama. Apsolutni favoriti ovdje su ljetna kuća Buca, Otok cvijeća, stara jezgra u Gornjoj Lastvi, otok Sveti Nikola, plaža Plavi horizonti i mnoge druge atrakcije. Diči se i prirodnom marinom nazvanom Kaliman, a nama je za oko zapela marina Porto Montenegro s istoimenim hotelom koja je jedno od TOP 5 mjesta koje obavezno trebate posjetiti u Crnoj Gori.



Prestiž u hotelu Regent Porto Montenegro

Inspiraciju za gradnju hotela Regent Porto Montenegro***** poznati Parižanin Tino Zervudachi pronašao je u brojnim venecijanskim palačama koje uljepšavaju vizure oko obližnjeg zaljeva Boka.

Hotel nudi čak 87 smještajnih jedinica, a u njima ćete se osjećati kao da plovite na luksuznoj jahti, naravno, bez ljuljanja. Osim što ćete biti okruženi pogledom na more, jutarnja uživanja uz šalicu kave uljepšavat će vam pogled na veličanstveni Bokokotorski zaljev.



Opuštanje na sve načine

Ljubitelji delicija zadovoljit će se bogatom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela, a pobornici wellness i spa-programa uživat će u hamamu, saunama, parnim kupkama, jacuzziju, vanjskim i unutarnjim bazenima te mnogobrojnim drugim vidovima hedonizma.

Opustiti se možete i u središnjem atriju sa zadivljujućim pogledom na more i mirni vodeni vrt, restoran i knjižnicu, pa čak možete uživati i guštajući uz knjigu. Dan zaokružite šopingom u ”selu” koje je sagrađeno isključivo za ovu namjenu. Možete odabrati i opciju odlaska na izlete, no ovdje vam zaista neće trebati, jedino ako ste avanturističkog duha.



Jedinstvena ponuda

Ugrabite popust od 20 posto na SPA-tretmane te na hranu i piće u svim hotelskim barovima i restoranima i iskoristite priliku za jedinstveni luksuzni odmor! Možete ostvariti i čak 46 posto popusta na ukupnu cijenu za koju ćete uživati u 2 noćenja za dvoje s doručkom u luksuznoj sobi, koktelu i poklonu dobrodošlice te neograničenom korištenju SPA-centra koji uključuje bazen, jaccuzi, hamam, saunu, parnu kupku, tuševe ugođaja te fitness-centar. Ovdje ugrabite popuste na vrijeme!  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju