Crna Gora, skriveni dragulj Balkana, sve više privlači pažnju putnika svojim čarobnim krajolicima, bogatom kulturnom baštinom i toplim gostoprimstvom. Ljetovanje u Crnoj Gori pruža savršenu kombinaciju sunčanih plaža, povijesnih gradova i nevjerojatnih prirodnih ljepota. U nastavku vam donosimo ponudu Crnog Jaja, kroz koju možete uživati u dvije izvanredne opcije koje savršeno predstavljaju ono najbolje što Crna Gora nudi.

Castellastva Hotel 4* u Petrovcu

Smješten u srcu Petrovca, Castellastva Hotel 4* pruža nezaboravan odmor u mirnom primorskom mjestu okruženom borovima i maslinicima. Petrovac, s pogledom na Jadransko more, predstavlja idealno utočište za one koji traže opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa. Hotel je udaljen samo 150 metara od obale, što ga čini savršenim izborom za obitelji i goste koji cijene blizinu mora i plaže.

Naziv hotela, "Castellastva", potječe od talijanske riječi za venecijansku utvrdu iz 16. stoljeća, čime hotel čuva i odaje počast povijesti i tradiciji ovog predivnog grada. Nekada poznat kao Kaštel Lastva, Petrovac je oduvijek bio važna turistička destinacija, a Castellastva Hotel je ključni dio te tradicije. Hotel je nedavno preuređen kako bi ponudio vrhunski komfor u modernom i avangardnom stilu.

Vanjski prostor hotela jednako je impresivan. Mala terasa ispred ulaza savršeno je mjesto za jutarnju kavu ili opuštanje nakon šetnje. Okolne zelene površine s raznovrsnim biljkama pružaju mirnu oazu za šetnju, dok teretana i vanjsko igralište nude dodatne mogućnosti za rekreaciju. Poseban dragulj je mala terasa s bazenom, koju mnogi gosti smatraju idealnim mjestom za opuštanje, alternativom za dan proveden na plaži.

Hotel nudi raznovrsne pakete smještaja na bazi polupansiona, prilagođene različitim potrebama gostiju. Možete birati između 3, 5 ili 7 noćenja, s mogućnošću boravka tijekom otvaranja ili špice ljetne sezone. Ova fleksibilnost omogućava vam da prilagodite trajanje svog odmora prema vlastitim željama i rasporedu.

Villa Favorite 4* u Budvi

Budva, jedan od najpoznatijih i najposjećenijih gradova na crnogorskoj obali, dom je šarmantne Ville Favorite 4*. Smještena samo 700 metara od blistave plaže, ova vila nudi savršenu ravnotežu između udobnosti i blizine mora. Desetominutna šetnja do plaže omogućava vam da uživate u ljepoti Jadranskog mora svaki dan.

Villa Favorite nudi smještaj u moderno opremljenim studijima koji spajaju vintage estetiku s modernom udobnošću. Studiji su pažljivo dizajnirani kako bi pružili osjećaj topline i nostalgije, dok istovremeno nude sve suvremene pogodnosti. Središnji dio svakog studija je luksuzni bračni krevet, uz dodatni kauč koji pruža udoban prostor za opuštanje nakon dana provedenog na plaži ili istraživanju Budve.

Ova vila nije samo mjesto za boravak, već pravo iskustvo. Okružena je zelenilom i smještena u mirnom dijelu Budve, što vam omogućava da se istovremeno opustite i uživate u dinamičnom životu grada. Budva je poznata po svojim povijesnim znamenitostima, živopisnim starim gradom, bogatim noćnim životom i prekrasnim plažama. Boravak u Villi Favorite omogućava vam da istražite sve što Budva nudi, uz povratak u miran i udoban smještaj na kraju dana.

Ponuda Ville Favorite uključuje 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe, s posebnim pogodnostima za obitelji. Jedno dijete do šest godina može boraviti besplatno s dvije odrasle osobe, što ovu ponudu čini izuzetno privlačnom za obitelji s malom djecom. Vrijeme trajanja ponude, od kraja svibnja do kraja lipnja, omogućava vam da izbjegnete najveće gužve, dok i dalje uživate u lijepom vremenu i svim blagodatima ljetnog odmora na Jadranu.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju