Cilj manifestacije je omogućiti posjetiteljima trgovačkog centra Garden Mall povoljnu kupnju kvalitetnih vina, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, i ostalih proizvoda karakterističnih za Zadarsku županiju. Isto tako, cilj je pomoći proizvođačima s područja Zadra u promociji i plasmanu njihovih proizvoda.



Svi proizvodi koje ćemo moći naći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi u čiju je proizvodnju uložen velik trud i briga o održavanju kvalitete. Garden mall kao trgovački centar s velikim brojem posjetitelja je idealno mjesto za promociju i upoznavanje potencijalnih kupaca s takvim proizvodima.

Solana Nin pokazat će se sa svojim zanimljivim proizvodima kao što su cvijet soli, čokolade s cvijetom soli, a TZ Grada Paga sa sirevima, paškom čipkom i ostalim tradicionalnim proizvodima i rukotvorinama.

Nastupi klapa i kulturno-umjetničkih društava u zabavnom dijelu manifestacije (Tovareča mužika iz mjesta Sali sa Dugog Otoka biti finale zabavnog programa) doprinjet će boljoj atmosferi i podsjećanju gdje ćete za koji mjesec na godišnji. Osjetite more u Zagrebu, dođite na Okuse i mirise Zadra!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju