Novootvoreni Foodness shop u Ulici Tome i Petra Erdödyja specijalizirana je trgovina posebnih proizvoda za ljubitelje neobičnih i rijetkih okusa, kakvih u Zagrebu, čini se, ima više nego što izgleda na prvi pogled. Pokretači su braća koja su sama osmislila, dizajnirala i izvela čitav vizualni identitet trgovine te široj publici pokušala približiti svoju dugogodišnju strast isprobavanja novih prehrambenih proizvoda i pića. Foodness je namijenjen svima koji uživaju u hrani i piće, naročito onima koji znatiželjno istražuju u stalnoj potrazi za nečim novim i drukčijim, javlja Poslovni.hr.

Sama riječ Foodness označava ludilo za hranom što najbolje opisuje razinu posvećenosti raznolikosti asortimana. "Želja nam je da se razvijamo uz kupce, stoga smo stalno u kontaktu s njima. Pratimo događaje te slušamo želje i mišljenja kupaca. Povratna informacija nam je vrlo važna. Ne želimo se usko vezati za jednu regiju, nego potražiti najbolje iz svih krajeva. Sigurno se mnogima dogodilo da su na putovanjima, u lokalnoj trgovini, kupili neki proizvod koji ih je oduševio, ali je bio nedostupan u Hrvatskoj, a naša trgovina je prilika da se to ispravi. Našim kupcima je ostavljena mogućnost predlaganja nečeg što bi voljeli da im nabavimo, i sve želje ćemo pokušati ispuniti", ističu u Foodnessu.

Najavljena su stalna proširenja ponude kao i da će se u Foodnessu moći pronaći proizvode kao što su grickalice, hrana, bezalkoholna i alkoholna pića, slatkiši i mnogo finih stvari s potpisom poznatih svjetskih brandova. Omogućena je kupnja i slanje proizvoda po čitavoj Hrvatskoj, te se ubrzo pokreće i web stranica kao i online trgovina. Proizvode, kao i sve novosti zasad je moguće pratiti na Facebook stranici Foodnessa.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju