Lijepe vijesti za putnike koji žele po povoljnim cijenama vidjeti New York! Naime, još jedna europska aviokompanija najavila je uvođenje jeftinih prekooceanskih letova, čije će cijene biti od 99 dolara naviše!

Kompanija koja se sprema na ovaj korak jest Primera Air yet, za koju vjerojatno niste nikad čuli. Radi se o kompaniji koja sjedišta ima u Danskoj i Latviji, a nedavno je zakupila mjesto na tri europska aerodroma (London, Pariz, Birmingham) s kojih planiraju letjeti prema New Yorku i Bostonu. Početak letova planiran je za travanj 2018. godine, a kompanija je već najavila kako će u ponudu uvrstiti još neka prekooceanska odredišta.

Karte u jednom smjeru bit će moguće pronaći od 99 dolara, a baš kao i u ostalim low-cost avioprijevoznicima, sve ostalo poput biranja sjedala i prtljage platit ćete dodatno. Također, engleski Telegraph prenosi kako će karte iz Britanije u početku biti nešto skuplje od onih iz Pariza.



Letovi za New York biti će svakodnevni iz sva tri grada, dok će za Boston avioni polijetati četiri puta tjedno. Naravno, ako se poslovni rezultati pokažu dobrima, možemo očekivati još više letova.

Primera na ovaj način postaje treća aviokompanija koja nudi jeftine letove preko Atlantika, s obzirom na to da su prije nje s ovom praksom započeli Norwegian Air i Wow Air.

Mi se samo nadamo kako će se u priču uskoro uključiti još neki avioprijevoznici, pa će odlasci u New York ili Los Angeles uskoro postati dostupni baš poput putovanja po Europi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju