Zimsko kuhano Farewell Winter Party
održano je na terasi Swanky Monkey Gardena s čime je tvrtka Dobra berba pozdravila zimu. Dobra berba predstavila je dva nova okusa koji će se, uz crno i bijelo Zimsko kuhano vino, moći konzumirati iduće zime.



Priča o posebnoj ponudi kuhanog vina krenula je od želje da se promrzlim gostima u zimskim mjesecima ponudi okrepljujući napitak, uz kojeg će se ugrijati, ali i uživati u svakom gutljaju. Tako je nastalo Zimsko kuhano vino koje se pilo ove zime na zagrebačkom Adventu, a još uvijek se u njemu može uživati u više od 150 barova.

Vinske sorte cabernet sauvignon i chardonnay i pomno odabrani začini ono su što Zimsko kuhano čini posebnim, a pozitivne kritike potaknule su enologa Sašu Štulu i suradnike da u ponudu stvore dva nova okusa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju