Palačinkarnica 'Činkica' odlučna je u svojoj namjeri da svim ljubiteljima slatkog i slanog pruži mjesto na koje će se stalno vraćati. Činkica se nalazi na Trgu Ivana Kukuljevića 7, na Španskom, gdje svakodnevno posjetiteljima nudi neodoljive palačinke s bogatim punjenjem.

Zvuči nemoguće, ali uz puno truda i ljubavi, Činkica je uspjela napraviti palačinke koje su bolje i od maminih. Posjetitelji mogu birati baznu palačinku, koju potom pune punjenjima iz bogate i neodoljive ponude. Bilo da ste ljubitelj slatkog pa palačinku odlučite napuniti Nutellom, Snickersom, Kinder Bueonom, raznim preljevima i sladoledom ili pak više volite slane palačinke s pršutom i mozzarellom, jedno je konstanta – palačinke će vam biti isporučene u rekordnom roku i bogato namazane. Jedina mana Činkice je što je teško odabrati koje od brojnih punjenja želite staviti u palačinku, kada su sva jednako fina i primamljiva.

Za uređenje interijera pobrinula se (nagrađivana dizajnerica/ umjetnica) Tina Lulić, koja je ručno oslikala malu sobu Činkice. Retro interijer doprinosi opuštenoj atmosferi, koja ponekad ponese i zaposlenike, koji rade uz ples, pjesmu i smijeh.

Poduzetni vlasnici Sandi Hadžić i Dario Grabušić kažu da su njihovu ideju prepoznali i u inozemstvu, odakle su dobili par ponuda za otkup franšize. Njihova je želja proizvode koje nude posjetiteljima dovesti do savršenstva te tada dogovarati širenje franšize. 'Veseli nas vidjeti naše posjetitelje koji ponekad znaju doći tužni, a otići sretni. Ulažemo puno truda i ljubavi u posao s kojim se bavimo i drago nam je da i naši posjetitelji prepoznaju to i uvijek nam se vraćaju' , kaže Sandi Hadžić.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju