U Zagrebu teško da ćete ostati gladni ili uskraćeni za prave gurmanske zalogaje, a s novom palačinkarnicom u gradu jednako tako teško je da vam padne šećer, a da ga nemate gdje nadoknaditi uz najslađe kreacije.

Nova zagrebačka slatka, ali i slana priča, palačinkarnica Palčica smjestila se na adresi Avenija Dubrava 158 i s obzirom na ponudu vjerujemo kako će ubrzo postati obavezna postaja svima željnih slatkog koji se nađu na istočnom dijelu metropole.

Palčica nudi obične, slane ili čokoladne palačinke, nakon čega je sve na vašem apetitu i raspoloženju jer možete birati između čak 22 slatka i 13 slanih dodataka. Početna cijena, prije nego li pretrpate svoje palačinke najfinijim dodacima, je 12 za običnu i slanu, odnosno 13 kuna za čokoladnu palačinku. Dodacima cijena varira od 2 do 4 kune.

Za prvi sloj možete birati između Nutelle, Linolade, šipka ili npr. marelice za slatke te šunke, zimske ili tune za slane prije nego li u maniri najboljeg chefa dodate palačinki sve još što je potrebno za vrhunsku kombinaciju.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju