Zamislite da želite na obiteljski odmor, ali imate problema s budžetom i netko vam kaže – za djecu je put besplatan. Upravo to odlučila je napraviti jedna skandinavska aviokompanija, pa će se djeca u njihovim avionima ove godine moći voziti – džabe.

Nažalost, loša je vijest da se ova akcija odnosi samo na putnike iz Sjedinjenih Američkih Država, a ideja je privući ih što više u Skandinaviju, pa se aviokarte za djecu neće naplaćivati.

Scandinavian Airlines najavio je kako će sva djeca do 11 godina starosti koja putuju s odraslima u Skandinaviju moći doletjeti posve besplatno. Ipak, i tu ima caka, jer iako je sama karta besplatna, i dalje treba platiti zrakoplovne pristojbe.

No, unatoč tome, ne treba sumnjati kako će mnogi Amerikanci iskoristiti ovu akciju, posebno jer se ona odnosi na letove iz Bostona, Miamija, Washingtona, San Francisca, Los Angelesa prema nordijskim zemljama.

Mi se samo nadamo da će netko ovakvu akciju napraviti i u našoj blizini, pa da i naši najmlađi osjete kako je to putovati besplatno.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju