The Garden Brewery na Žitnjaku spaja ljubitelje piva, dobre hrane i odlične glazbe, upisao se među omiljene prostore za tulume, te donosi svjetski prepoznatljiv The Gardenov duh u industrijsku zonu grada. Nakon pet godina, više od 170 stilova piva i mnoštva nagrada, The Garden Brewery se širi i svoju će priču u sljedećoj godini nastaviti na većoj lokaciji u blizini. Winter Tale posljednja je prilika posjetiti dvorište na Žitnjaku, proslaviti blagdane na posebno uređenoj lokaciji, te doživjeti Gardenovu priču koja je Zagreb stavila na svjetsku craft mapu.

Program predstavlja spoj glazbe, hrane i craft piva na jedinstvenom prostoru na otvorenom, uz pozornicu pod vedrim nebom, pivo koje se toči odmah s izvora i sparuje s posebno osmišljenim zalogajima.

Sjajna glazba odlika je svega što radi The Garden, a ovoga puta biraju je Adriatic Coasting tim i Joe Pandur. Svakog četvrtka i nedjelje izmjenjivat će se bendovi, poput Prirodno Stanište, live electronic projekt Tonija Starešinića, Michael Kvorka Trio koji donose pop i funk, Schoenkopf Brass Band ili Spirologija Gypsy Quartet. House, soul, jazz i electro zvuke će svakodnevno donositi DJ-evi kao što su Pepi Jogarde, hrwoE, Blackpunkt ili Delux.

Jedno od najpoznatijih imena na modernoj gastronomskoj sceni, Marko Palfi, predstavlja street food za hladnije dane koji se savršeno sparuje s Gardenovim craft pivom i toplim pićima. Od Deluxe ili vege kobaje, božićnih oblizeka, ili adventskog hita patke s mlincima, tu su i, posebno za ovu prigodu osmišljeni, kroketi od krvavice kao i slatki vafli čiji okus sami kreirate. Sve će biti dostupno na čak tri različite kućice s hranom, a u prostoru pivovare nastavljaju raditi najbolji i nezaobilazni Submarine Burgeri.

The Garden Brewery danas je među vodećim europskim craft pivovarama. Mjesto među najboljima duguje svom kreativnom i inovativnom timu. Od osvježavajućih Pilsnera i Pale piva do voćnih Soura, preko IPA i desertnih Stoutova, Gardenova nagrađivana piva pokazuju najbolje od suvremenih stilova kuhanja. Zbog toga je proglašena najboljom europskom pivovarom dvije godine zaredom po izboru Beer52 najvećeg pivskog kluba na svijetu. Winter Tale bit će prilika za probati cijeli raspon piva, a limenke će biti dostupne i za ponijeti kući.

Winter Tale radit će svakim danom od 11:00 sati do ponoći, na otvorenom prostoru u dvorištu The Garden Brewery, na adresi Slavonska avenija 22F. Glazbeni program počinje svaki dan u 17:00, dok će nedjeljom počinjati u 14:00. Ulaz na sve programe je besplatan.

Događaj će se održavati prema svim važećim epidemiološkim mjerama. Nakon 17:00 u prostor se može ući uz predočenje COVID putovnice na ulazu, antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili PCR testa ne starijeg od 72 sata od izdavanja. Više informacija pratite na Facebooku. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju