Zagrebu ne nedostaje znamenitosti: bogati muzeji, zadivljujuća arhitektura te pregršt aktivnosti na otvorenom. Ponudi grada, tako se od nedavno pridružila i Amazinga, zabavni park na čak dvije lokacije u gradu.

Od sada, odrasli i klinci mogu vrijeme provesti na jednoj od atrakcija koje Amazinga donosi na preko 11 tisuća metara kvadratnih. Skakanje na prvom i jedinom trampolin parku u Hrvatskoj, VR park te Soft play igre samo su neke od atrakcija, a djeci možete priuštiti i nezaboravno iskustvo Mini Ninja tečaja.

Zaigrajte se u svemirskom laser tagu, provlačite se kroz laserski labirint ili se popnite na stijene od 7,5 metara visine, a s trenutnim ponudama koje donosi portal Crno Jaje možete i više. U ponudi tri posebne akcije, Amazinga ludnica u trajanju od 2 i tri sata, te Trampolini pack u trajanju od jednog sata.

Poželite li dan provesti zabavno, to možete na dvije lokacije. Prva je na Zagrebačkom velesajmu, dok je druga, nešto manja na Jankomiru. Obje imaju Trampolinski park te odabirom nećete pogriješiti. Trampolinski park je sastavljen od 14 atrakcija i prostire se na 1800 kvadrata. Podjednako namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove.

Odrasli posebice vole Climbing zonu sa zidom visine od 7,5 metara. Najbolja stvar je ta što se po penjanju možete baciti dolje, a tehnologija auto belay će vas usporiti i osigurati. Tu je i adrenalinski park prepun užadi i prepreka, a za kraj ostavite Soft Play koji donosi igru na gusarskom brodu za pravu piratsku zabavu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju