Polustoljetna tradicija okupljanja zagorskih vinara i vinogradara te jedna od najstarijih manifestacija tog tipa u Hrvatskoj zakazuje novi termin druženja: 56. Sajam vina i 15. Štruklijada na Bedekovčanskim jezerima, 31. svibnja i 1. lipnja okupit će sve ljubitelje dobre kapljice i omiljenih štrukli te oduševiti brojnim aktivnostima i iznenađenjima.

Nakon tradicionalnog ocjenjivanja vina u kojem sudjeluju profesionalni vinari i hobisti, u petak, 31.05. slijedi i službena objava rezultata kojom Sajam vina može početi baš kao i degustacija po cijeni od 10 eura. Vina Vuglec, Bodren, Petrač, Prekratić vino, Jambrešić, Sever i Vinogradarstvo Grozaj tek su dio vinskih zagorskih perjanica koje će se predstaviti na ovogodišnjem sajmu.

Osim za ljubitelje vina, ova manifestacija idealan je bijeg iz grada za sve obitelji i mlade željne drugačije zabave. Dječje predstave i zabavni park, bogata ponuda lokalnih OPG-ova, izložbe te Wine&Paint radionica u organizaciji Savjeta mladih tek su dio zabavnog programa na koji će točku na i staviti bend Gentlemen's Club.

Bedekovčanska jezera - 2 Bedekovčanska jezera - 2 (Foto: Delzeta)

Subota je rezervirana i za vinsku degustaciju, ali i za gurmansko uživanje. Očekujte najbogatiju štruklijadu do sada i čak 14 prijavljenih izlagača koji će prezentirati svoje umijeće spravljanja štrukli i na taj način sudjelovati u natjecanju. 

Predivni ambijent Bedekovčanskih jezera i bogat kulturno-umjetnički program te kvalitetna gastronomsku ponuda jamče dobar provod i zakazuju dva sjajna dana u Zagorju. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Kod Mikija nema kerefeka: Omiljeno izletište Ličana u kojem vam neće trebati jelovnik Izletište Miki - 1 Izletište Miki - 3 Izletište Miki - 2 +2 Izletište Miki - 5

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju