Vespa klub Zagreb i Vespa klub Hrvatska u samom srcu Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića, od petka 6. do nedjelje 8. rujna 2019. organiziraju susret i druženje ljubitelja i vlasnika Vespi – CroVespa 2019.

Ovogodišnja CroVespa okupit će 300-tinjak sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Velike Britanije, Irske, Njemačke, Mađarske i Češke Republike…

Središnji zagrebački trg tijekom održavanja CroVespe postat će prava pozornica na kojoj će u glavnim ulogama biti 300-tinjak kultnih, bezvremenskih Vespi, većinom starodobnih (oldtimer) modela čiji vlasnici i ljubitelji sudjeluju u 12. izdanju CroVespe.

Uz druženje i dobru zabavu u samom srcu Zagreba u nekadašnjoj Gradskoj kavani, a danas kavani Johann Franck, sudionici CroVespe 2019. od petka 6. rujna oživjet će sjećanja na šezdesete godine prošloga stoljeća. U subotu 7. rujna nakon jutarnje kavice uputit će se na izlet u Samobor, kak' se to i nekad delalo. Nakon obilaska Samobora i upoznavanja njegovih ljepota, sudionici CroVespe 2019. vraćaju se u Zagreb na Trg bana Josipa Jelačića. Prilika je to za sve sudionike da još bolje upoznaju Zagreb i sve njegove znamenitosti prije nego što druženje nastave u kavani Johann Franck na svečanoj večeri.

CroVespa završit će nedjelju 8. rujna ponovnim okupljanjem Vespi i vespaša na Trgu bana Josipa Jelačića ispraćajem sudionika kulturno-tehničke manifestacije CroVespa 2019.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju