U subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad u Huzjanovoj ulici u Zagrebu održat će se još jedno Brundanje - Craft, Rock & Street Food festival.

Uz četiri žestoka koncerta, moći ćete uživati u čak deset vrsta piva (dva će doživjeti i premijeru) i vrhunski street food za koji su „krivi“ Picnic, Munchy i The M Brothers.

Koncerti počinju u 19 i 30 otvaranjem mladih zvijezda – grupe BluVinil, a u nastavku će atmosferu držati užarenom poznate stvari legendarnih bendova Letu Štuke, Kojoti i Jonathan.

Ali već od 17 sati možete razgledati pivovaru, kušati napoznatije Medvedgradove uratke, kao i dva nova piva iz serije Fantom koja će se u subotu svečano predstaviti craft-javnosti.

Fantom 34 je Mountain IPA pivski je stil koji spaja najbolje osobine West Coast IPA-e i New England IPA-e, a zadnji ste ga put mogli kušati, ako ste bili dovoljno brzi, pod imenom Fantom 30.

Fantom 35, drugo novo pivo, je New England Pale Ale i savršen je za ljubitelje hmelja i hmeljnih aroma, ali s manje gorčine.

Cijena svih piva od 0,5 l prava je festivalska, samo 3 eura. Organizator javlja da će plaćanje biti isključivo bezgotovinsko (cashless), a svi koji plaćaju Keks Payom imaju 15% popusta na sva piva. Dakle, ako plaćate Keksom, pivo vas košta 2,55.

Parking kod pivovare je osiguran, a na Brundanje možete doći i organiziranim besplatnim prijevozom - autobusima koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana: od 16 do 20 h svakih sat vremena, a od 20 do 2 h svakih 40 min.

Ulaznice po cijeni od 15 eura potražite na entrio.hr, a sve novosti pratite na: https://pivovara-medvedgrad.hr/ , https://www.facebook.com/pivovaramedvedgrad i https://www.instagram.com/pivovaramedvedgrad/.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju