"Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad stiže u velikom stilu 5. i 6. srpnja u dvorište pivovare. Pripremite se za dobar provod jer Huzjanova 36 postaje epicentar glazbe, finog craft piva i sočnog street fooda", pozivaju organizatori na rođendanski tulum. 

Jonathan, Goran Bare i Majke te Let 3 očekuju vas u petak, a subotu rezervirajte za Marginalce, Kojote i Juru Stublića & Film. Večer će kulminirati nastupom grupe Pips Chips & Videoclips. 

Prijateljske cijene 

"Osim uz vrhunsku glazbu, pivovaru ćete moći iskusiti na još nekoliko načina: na povijesnu turu kroz pivovaru povest će vas Purgerica aka Grička vještica, a žeđ ćete moći ugasiti birajući između više od 10 vrsta Medvedgrad piva. Premijerno ćete upoznati Fantom 42, mountain IPA-u i Četiri dečka, session lager, treće pivo u seriji od pet piva koja pričaju Medvedgrad priču povodom 30. obljetnice", kažu u pivovari. 

Što piti i jesti?

Cijene svih piva u ponudi bit će tri eura, a tko želi, moći će pijuckati koktele. Gladni ostati nećete: na Brundanje stiže Picnicova ekipa, baš kao i M Brothers sa svojom ponudom burgera. Za fine pizze pobrinut će se hvaljena pizzerija Zagyland, a dolazi i popularni zagrebački restoran Fidel Gastro koji će se predstaviti u street food ponudi. Ostavite mjesta i za slatko - neodoljive Ferdinand knedle.

"Plaćanje na Brundanju bit će isključivo cashless, svim karticama. Parking je osiguran, no broj mjesta je ograničen pa sugeriramo da dođete nešto ranije – ulaz se otvara od 17 h. Okupite svoje prijatelje i dođite u dvorište Pivovare Medvedgrad 5. i 6. srpnja 2024., u metropolu hrvatskog rocka, jer ovo je vikend koji se ne propušta! Nabavite svoje ulaznice na vrijeme, dostupne su na entrio.hr", pozivaju iz Pivovare Medvedgrad, koju možete pratiti na službenim stranicama, Facebooku ili Instagramu. 

Pozivaju se svi koji vole putovati: Poklonite svoje uspomene i doživljaje novom muzeju koji se uskoro otvara u Zagrebu Travel Experience Museum - Muzej putovanja - 4 Travel Experience Museum - Muzej putovanja - 3 Travel Experience Museum - Muzej putovanja - 2 +2 Travel Experience Museum - Muzej putovanja - 1

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju