Prije nego što se, kao i svako ljeto, utabori na Ribnjaku, umjetnički projekt Art park na jedan vikend oživjet će Branimirac.

Istočna livada kod Branimirove tržnice 10. i 11. lipnja postat će prava piknik-livada s bogatom ponudom i dobrim popratnim programom. Organizatori se nadaju da će prvi Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja biti početak oživljavanja ove pomalo zaboravljene zagrebačke tržnice.

Prvi dan navratite na FRüHSTüCK i od 10:30 uživajte u hrani koju će pripremati Munchy, i glazbi za koju su zaduženi Mića i Oberan, a nakon 15 sati zamijenit će ih Tihomir Krklec-Afrika a.k.a Jogurt i Phillipe, uz koje vjerojatno nećete moći ne zaplesati.

Drugi dan možete naučiti napraviti pravi terarij pod vodstvom Hortiarta. Da vam se ne bi dogofilo da ostanete bez mjesta, proučite sve na FB eventu

Od 15 do 20 h livada na Branimircu ugostit će omiljeni zagrebački Pink buvljak, na kojem možete naći nove vlasnike nekim svojim starim predmetima ili pogledati što se nudi I malo se “ponoviti”. Time ćete podržati i domaću scenu malih proizvođača i inspirativnih kreativaca, s kojima ćete lako započeti razgovor o recikliranju, ako želite, a ako ne želite, možete samo kupovati povoljno.

Za glazbu će biti zadužen D-Gree, za kojega kažu da je hodajuća afrobeat-soul-funk enciklopedija s kojim nema glazbene pogreške, što zvuči kao nest ošto se ne bi smjelo propustiti. Navečer zvučnike preuzima Glazbena kuhinja s provjerenim house, funk i disco receptom.

Piknik na Branimircu bit će uvod i najava glavnog ovosezonskog programa Art parka na Ribnjaku, koji će se ove godine održati od 23. lipnja do 15. srpnja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju