Art Park svakodnevno će od 23. lipnja do 15. srpnja biti mjesto za druženje u centru grada, uz dobar program, ukusne zalogaje i debeli hlad. Na Ribnjaku, ali ove godine na drugoj livadi, onoj odmah ispod Katedrale, kod ulaza u park preko puta Langića.

Vikend otvorenja osmog Art Parka osmišljen je kao prava posveta ljetu. Art park kamp na Ribnjaku počinje koncertom benda Rhythm Mafia, Jeff Jarunsky pobrinut će se da publika ostane rasplesana, a u subotu će to biti posao čarobnjaka plesne glazbe, DJ-a Pepija Jogardea.

U nedjelju će Late Lunch w/Munchy biti uvod u Super Cabaret Show trojice sjajnih umjetnika iz Latinske Amerike, koji će publiku nasmijati, zabaviti i zapanjiti svojim akrobatskim vještinama.

Prvi vikend festivala bit će predstavljena i nova etiketa Art park piva, Vienna Lagera pivovare Medvedgrad, koju je dizajnirala umjetnica Klarxy.

Bogat program nastavlja se svaki dan, od 16 sati do ponoći. U suradnji s Festivalom tolerancije bit će prikazana tri izvrsna filma, a možete sudjelovati na besplatnim kreativnim radionicama, posjetiti Pink Buvljak, doći na doručak s Frühstück ekipom, uživati u dobroj glazbi i još stvarno svačemu. A sve detalje možete saznati na službenim FB / IG profilima Art Parka.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju