Ovogodišnji Croatian Travel Festival održava se od 29. kolovoza do 1. rujna i ponovno u Šibenik dovodi putnike, putopisce i inspirativne priče s putovanja i o putovanjima uz koje će festivalska publika u četiri dana obići čitav svijet.

Program trinaestog izdanja festivala održavat će se na pozornici kod kluba Azimut, podno šibenske katedrale, a za zagrijavanje, dva dana prije početka, festivalu u goste stiže i putujuće VR KINO Davora Rostuhara koje će prikazivati prvi hrvatski VR film"Lovci sakupljači".

Croatian Travel Festival kao i uvijek se otvara kroz razgovor sa Šibenčanima kojima su putovanja bitan dio života, a ove godine o svojim će iskustvima govoriti Tomislav Krnić, Leon Lučev i Ivica Tucak.

O svojim će najnovijim iskustvima s putovanja govoriti neki stari poznanici festivalske publike, Jasen Boko, Slaven Škrobot i Riana Petanjek, Laura Rogina i Ivan Vuković Vuka, a neki od ovogodišnjih godtiju na pozornici kod Azimuta naći će se prvi put. Aleksandar Stanković, Martina Validžić, David Skoko i Paul Bradbury u razgovoru s Goranom Milićem otkrit će kako su na njih utjecala putovanja, i privatno i profesionalno.

Jedanaesti put zaredom, na dan zatvaranja festivala dodijelit će se Nagrada "Dijana Klarić" u četiri kategorije – najbolji putopis, fotografija, film i putovanje godine.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju