U blizini Rijeke


Samo 20 kilometara od grada Rijeke možete pronaći prekrasnu obiteljsku kućicu od 72 četvorna metra s bazenom koja se nalazi u blizini popularnog skijališnog odredišta Platka. Kućica u Čavlima namijenjena je za šest osoba, a preko Airbnba možete ju unajmiti po cijeni od 465 kuna po danu i osobi.

U blizini slapova Rastoke


U neposrednoj blizini rijeke Slunjčice i prekrasnih slapova Rastoke smjestila se kućica Iva koja je podijeljena na dva stana, a u kojoj noćenje stoji od 521 kunu.

U blizini Delnica


Idilična kućica u cvijeću i zelenilu očekuje vas i tek desetak minuta vožnje od Delnica. Može odjednom primiti četiri osobe, noćenje se naplaćuje već od 800 kuna, a ovdje su dobrodošli i kućni ljubimci.

U blizini Šibenika


Svega 5 kilometra od Šibenika, u pitoresknom mjestu Brodarica smjestila se šarmantna kamena kućica za dvoje ljudi, koja ima prekrasnu terasu, a od mora je udaljena tek dvadeset metara. Iznajmljuje se preko Airbnba već od 253 kune po danu i osobi. Kuća u Brodarici Kuća u Brodarici (Foto: Airbnb)

U blizini Vinkovaca


Želite li radije krenuti prema Slavoniji, na raspolaganju vam je drvena kućica u Vrbici za četiri osobe, koja je okružena zelenilom, a u kojoj uistinu možete napuniti baterije. Iznajmljuje se preko Airbnba već od 750 kuna po osobi i danu.

U blizini Samobora i Zagreba


Odmor možete potražiti u idiličnom zelenilu Samoborskog gorja, a tek 25 kilometara od Zagreba. Wixa Samobor u potpunosti je napravljena od prirodnih materijala, a odjednom može primiti šest osoba. Iznajmljuje se po cijeni od 893 kuna po noći.

U blizini Nacionalnog parka Krka


Kamena kućica u Brištanama blizu Nacionalnog parka Krka idealno je mjesto za ljude koji žele odmoriti u buke i vreve velikog grada. U njoj može prespavati 5 osoba, a može biti vaša od 350 kuna po danu i osobi.

Tu više ne kroči ljudska noga: 7 najstrašnijih napuštenih gradova svijeta

Tu više ne kroči ljudska noga: 7 najstrašnijih napuštenih gradova svijeta Gradovi duhovi - 4 Gradovi duhovi - 5 Gradovi duhovi - 3 +2 Gradovi duhovi - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju