Bilo da još niste iskoristili zimski odmor ili trebate reprizu, idilična kućica na brežuljku ili na planini može biti savršen odabir. Čak i vikend na svježem zraku, promatranje zelenila ili snježne bjeline može napuniti baterije, a još kad se tome pridoda uživancija kraj kamina i kuhano vino užitak je zajamčen.

Gorski Raj

Kuća za odmor Gorski raj prostire se na 130 četvornih metara i ima sve što gostima može zatrebati na dužem ili kraćem odmoru poput dobro opremljene kuhinje, bežične veze, parkinga, društvenih igara ili knjiga. Nalazi se u Lokvama, na 33 kilometara od Opatije, a pogled s velike terase jednako je čaroban obojan u bijelo tijekom zime ili plavo i zeleno kad zatopli. Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe, a dobrodošli su i kućni ljubimci.

Bajka s kaminom 

Rustikalna unutrašnjost s kaminom, vanjska kada s vrućom vodom i pogled na okolne brežuljke najveći su adut bajkovite kuće u Tršću, nedaleko od slovenske granice. Kuća od 95 četvornih metara prima šestero gostiju. Odlučite li provesti vikend skijajući se ili sanjkajući, Gorski Lazi je odličan izbor. Cijena za dvije noći kreće se od oko 1500 kuna. 

Vikendica sa saunom

Idealna za druženje, uživanje u prirodi ili opuštanje u sauni, vikendica u Čabru, ima sve što je potrebno za sjajan odmor. Nalazi se na idiličnoj lokaciji usred šume, gdje možete voziti bicikl, pješačiti ili skijati, kad zatopli popularan je i rafting, kao i pecanje. Niti interijer nije ništa manje atraktivan. Biljar, pikado ili jacuzzi samo su neke od aktivnosti kojima se možete prepustiti dok se vani spušta mrak, a sve prekrije snijeg. Prostrana vikendica na tri kata prima deset gostiju koji za dva noćenja plaćaju oko oko 4200 kuna.

Idila nadomak Rijeke 

Kućica za odmor od 133 četvorna metra u seocu Mali Platak kraj Čavla popularan je izbor za sve one koji se žele nauživati ruralnog ugođaja. Idealna je baza za pješačenje, guštanje kraj kamina ili sunčanje na terasi s pogledom na šumu. Kućica nadomak Rijeke prima 6 gostiju. 

Kameno utočište

"Bio bi grijeh ne posjetiti Olinkinu kuću gdje snovi postaju realnost. Toliko je detalja i topline da ćete se zagrijati bez obzira na to koliko je vani hladno“, kaže Matej koji je uživao u šarmantnom ruralnom utočištu križevačkog kraja. Kamena kuća prima do tri gosta koji će dva noćenje platiti oko 870 kuna. Lokacija je idealna za planinarenje po Kalniku ili uživanje u zimskim radostima. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju