Bliži se Uskrs i prilika za kratak predah od svakodnevice. Ako niste ništa posebno isplanirali za nadolazeće proljetne slobodne dane, pogledajte last minute ponude za odmor u prekrasnim mjestima Hrvatske, u čiju je cijenu uključeno i opuštanje u bazenima, spa-zonama i sličnim opuštajućim sadržajima.

1. Uživajte u ljepotama srednje Dalmacije

Smjestite se 30-ak metara od mora u hotelu Olympia, nedaleko od centra grada, poznatog po ludim zabavama. Kako tamo provesti dane? Vrlo jednostavno: duge šetnje po suncem obasjanoj obali, kupanje u hotelskom bazenu, boravak u fitness-centru te nakon toga opuštanje u spa-zoni. Sve to uključeno je u povoljnu obiteljsku ponudu za dvoje odraslih i dvoje djece do 13 godina, a odabrati možete želite li doručak ili polupansion. Osim nabrojenih aktivnosti, organizirajte izlet i uživajte u čarima Nacionalnog parka Krka ili posjetite Šibenik.

2. Istražite Hrvatsko zagorje

Provedite Uskrs u srcu Zagorja gdje će vas svojim posebnim šarmom oduševiti Krapinske Toplice. Gradić poznat po svojoj ljekovitoj vodi koja godinama liječi i dušu tijelo, čeka vas s Hotelom Toplice i njegovim sadržajima poput bazena, whirlpoola, fitness-centra te kupanja u vodenom parku Aquae Vivae, u kojem će djeca uživati jer u njemu zabave ne nedostaje. Dopustite jednoj od najljekovitijih voda Europe da vam pokaže sve svoje čari te uživajte u trodnevnom odmoru za 2 osobe i djecu do 6 godina gratis.

3. Provedite Uskrs na otoku

Jeste li ikad proveli Uskrs na otoku? Ako niste, razmislite o povoljnoj ponudi za uskrsni odmor na Hvaru. All inclusive tretman pazit će vas i maziti svih 4 dana, a moći ćete se zabavljati i opuštati na razne načine. Stolni tenis, minigolf, spa-zona, saune, a za djecu dječja igraonica. Sve su to sadržaji Labranda Senses Resorta smještenog samo 50 metara od mora u mjestu Vrboska. Istražite i ulice Hvara u rano proljeće kada su temperature idealne i nema gužvi te zapamtite ovaj Uskrs proveden na otoku za sva vremena.
Pogledajte ponude, provjerite termine i rezervirajte proljetni odmor za opuštanje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju