Karlovačko Royal 1854 predstavlja krunu 160. obljetnice Karlovačke pivovare i proizvodnje piva vrhunske kvalitete.

''Glavna komunikacijska poruka koju vežemo uz ovo pivo je ''Ti si kralj''. Time želimo poručiti da je ovo pivo namijenjeno ljubiteljima piva, modernom kraljevima, koji svoje svakodnevne trenutke uživanja žele okruniti pivom vrhunske kvalitete'', istaknuo je direktor marketinga Karlovačke pivovare Roberto Giugliano.


''Jubilarnu 160. obljetnicu Karlovačke pivovare odlučili smo okruniti na najbolji mogući način: stvaranjem vrhunskog piva. Strast za proizvodnjom piva, umijeće naših pivara i posebno odabrane sirovine - bili su ključni sastojci u stvaranju našeg novog piva. Takav kraljevski recept zaslužuje poseban tretman. Zbog toga smo ga odlučili osigurati za budućnost i pohranili smo ga u trezor Zagrebačke banke na 100 godina koji će biti otvoren kada naša pivovara bude obilježavala 260 godina.''


Iz kuta Društva prijatelja piva, čiji smo ponosni i vjerni članovi od prvoga dana, želimo naglasiti da je riječ o najboljem pivu iz današnjeg portfelja Karlovačkog piva, s kvalitetnom gorčinom i okusom koji stvarno govori nešto lijepo o njegovim tvorcima. Apsolutno podržavamo pojavu svakog novog piva, kako industrijskog, tako i craft, i nadamo se da će ova rukavica u lice ostalim domaćim proizvođačima piva samo podići njihovu kvaltetu. Čestitke za Kraljevsko!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju