Kuća u Vrboskoj na Hvaru napravljena je po ideji poznatog arhitekta Kazimira Ostrogovića šezdesetih godina prošlog stoljeća, te obnovljena u tradicionalnom dalmatinskom stilu s modernim elementima pod budnim okom Oskara Fleischera nakon što ju je kupio sadašnji vlasnik 1996. godine.

Kuća je dobila ime prema romanu Triptih profesora Miroslava Brandta i prvog vlasnika ville, koji je tu i napisao ovaj povijesno-politički traktat.

Villa Triptih obuhvaća četiri spavaće sobe: Maestral, Scirocco, Tramontanu i Buru, a svaka dolazi s pripadajućom kupaonicom. Okupati se možete i u bazenu u sklopu Ville Triptih Okupati se možete i u bazenu u sklopu Ville Triptih (Foto: Vedran Janic / Villa Triptih)
Gostima je na raspolaganju i moderna kuhinja s blagavaonicom, dnevna soba s kaminom, sauna, stol za biljar, teniski teren te bazen na terasi. U garaži ville pronaći ćete brdske bicikle i kanu koje su idealni za istraživanje okolice.

> Pogledajte kako izgleda genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti

Dakako, ne treba zaboraviti ni činjenicu da je kuća u ovom pitoresknom ribarskom selu na Hvaru smještena svega 10 metara od mora te da imate na raspolaganju i svoju privatnu plažu.

Za ovo zadovoljstvo treba izdvojiti od 340 eura do 1650 eura na noć, ovisno o dobu godine u kojem dolazite, a o čemu možete više saznati na službenim stranicama Ville Triptih.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgleda odmor u hvarskoj vili.

5 mjesta na kojima se dobro jede u Slavoniji i Baranji Kovač čarda Kod Ruže Kovač čarda +1 Slavonija

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju