Turneja Italijom ili Španjolskom zvuči primamljivo, no traženje smještaja u svakom gradiću u kojem planirate odsjesti zadaje vam muke i oduzima vrijeme. Možda biste trebali razmišljati o putovanju kamperom. Ova funkcionalna i luksuzna putujuća kuća pravi je izbor za putovanje s prijateljima i obitelji, a zbog nekih funkcija u njoj smo poželjeli i živjeti, barem na godinu dana.

Nagradna igra piva Pan u kojoj potrošači svakih sat vremena mogu osvojiti nagradu u tijeku je i traje pet mjeseci, podijeljena je u tri kola, a glavna nagrada prvog kola, čije je izvlačenje 1. lipnja, jest kamper Hymer Ayers Rock. Evo što nam je kod ovog kampera za četvero najviše zapelo za oko.

Kako izgleda Hymer Ayers Rock - genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti - 22 Kako izgleda Hymer Ayers Rock - genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti - 22 (Foto: Hymercar.com)

1. Funkcionalnost

Kako bi se uštedjelo na prostoru, svaki kutak ovog kampera pretvoren je u mjesto za odlaganje. Ako idete na proputovanje Hrvatskom ili Europom, u kamperu ponesite samo ono nužno što se odjeće i obuće tiče, no ako u društvu imate nekog tko se jednostavno ne može suzdržati kod pakiranja, ovaj kamper nudi dosta mjesta za odlaganje vaših stvari. Ormarići iznad kuhinjske jedinice, skriveni pretinci na izvlačenje za cipele i šipka za vješanje odjeće u kupaonici samo su neka mjesta u kojima možete spremiti vašu garderobu.

Kako bi se uštedjelo na prostoru i učinilo vaše putovanje udobnijim, stol za blagovanje može se spustiti kako biste se tijekom putovanja mogli ispružiti.

2. Spavanje na krovu pod vedrim nebom

Zadivio nas je dodatni ležaj za dvije osobe, odnosno bračni krevet – na krovu! Dovoljno je podignuti krovni prozor koji se transformira u nešto nalik šatoru i time se dobiva još jedna odvojena soba, odnosno ležaj za dvoje u koji ulazite unutarnjim ljestvama. Idealno za ljeto ako ste sparkirani u šumovitom dijelu, a nema straha od noćnih posjetitelja odnosno kukaca jer ste zaštićeni mrežastim prozorčićima.

3. Male pametne stvari koje nas vesele

Svakoga vesele male stvari, pa tako i nas. Podesiva LED rasvjeta, indikator na WC školjci koji nam javlja kada spremnik treba isprazniti, udobni, a tanki prilagodljivi madraci za spavanje te pametna kontrolna ploča koja pokazuje i razinu svježe vode samo su neke od stvari koje čine ovaj kamper genijalnim smještajem.

Kako izgleda Hymer Ayers Rock - genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti - 8 Kako izgleda Hymer Ayers Rock - genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti - 8 (Foto: Hymercar.com)


Još nije kasno da se uključite u nagradnu igru i borite za ovu putujuću kuću. Sve informacije o tome kako u roku odmah do kampera Hymer Ayers Rock potražite na službenim stranicama piva Pan, a koja divota i sloboda vas očekuje, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju