Galerija Terme Sveti Martin Terme Sveti Martin - 2 Terme Sveti Martin - 1 Zdravi kutak u restoranu Mira Orašasti plodovi +10 Slideri napravljeni od lokalnih namirnica

Opuštajući vikend daleko od svakodnevice, kupanje u termomineralnoj vodi, masaže, saune i razni spa-rituali dok u pauzama uživate u finoj hrani i dobrim vinima zvuči kao idealan blagdanski odmor gotovo svima, a pogotovo osobama koje vam u životu puno znače i koje biste htjeli usrećiti.

U potrazi za takvim poklonima inspirirali smo se prekrasnim odmaralištem na sjeveru Hrvatske, Termama Sveti Martin, njihovim prijedlozima božićnih poklon-bonova koji uključuju samo uživanje. Za vas smo odvojili sedam originalnih božićnih darova koje će cijeniti oni koji znaju uživati.

Terme Sveti Martin - 2 Terme Sveti Martin - 2 (Foto: PR)

1. Masaža
Razmazite najmilije kvalitetnom masažom koja će izbrisati sve znakove stresa. Nakon za sve vrlo teškog i stresnog perioda opuštajuća masaža čini se kao idealan poklon koji briše sve negativno, opušta nas barem na nekoliko sati i vraća nas u život. Izbor masaže prilagodite osobi kojoj je poklanjate i sigurno nećete pogriješiti, bilo ona relaksirajuća klasična terapijska masaža, jedinstvena vedaroma masaža, limfna drenaža ili refleksna terapija stopala.

2. Spa-rituali
Osim masaže, poklonite vašem hedonistu paket spa-rituala koji će mu pružiti vrhunske trenutke opuštanja. Masaže i pilinzi, regeneracija tijela i duše raznim paketima posebno kreiranim za uživanje. Terapija vinom, tretmani protiv bora, detox-tretman koji organizmu vraća potrebnu ravnotežu, posebni tretmani s glinenim maskama za lice samo su neki od spa-rituala koje možete odabrati za najmiliju osobu koja zna kako uživati.

Terme Sveti Martin - 9 Terme Sveti Martin - 9 (Foto: Nova Studio)

3. Noćenje s doručkom u Termama Sveti Martin
Kratak predah od naporne svakodnevice uz dragu osobu za hedonista će biti poklon od srca.
Noćenje s doručkom u Premium sobi, neograničeno kupanje u ljekovitoj termalnoj vodi u kompleksu The Temple of Life i popusti na wellness i masaže.

4. Relaksacija za dvoje
Opuštanje udvoje puno je zabavnije ako se pored vas nalazi netko kome to stvarno treba. Bilo da se radi o romantičnom bijegu udvoje za novopečene parove ili pak iscrpljene roditelje ili pak za bilo koji par koji zaslužuje uživati u životu. Cjelodnevno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu the Temple of Life, neograničena sauna u Spa zoni, masaža Sveti Martin udvoje u trajanju od 60 minuta, zdravi smoothie, domaći piling – to je sve što vam treba za nezaboravno uživanje u paru.

Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 6 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 6 (Foto: Nova Studio)

Predahnite s najboljom prijateljicom i cijeli dan uživajte u bazenima i saunama ili pak povedite svoje mališane na posebno zajedničko druženje. Poseban paket Mommy and me uključuje zdravi smoothie po vlastitom odabiru, dječju masažu s čokoladom u trajanju od 30 minuta, relax-masažu za odraslu osobu u trajanju od 30 minuta, radionicu izrade Choco Locco mazalice, mini manikuru ili pedikuru za djecu te lakiranje noktiju za djevojčice i masku za licu prema tipu kože za odraslu osobu. Znate kako se kaže: ''Sretna mama, sretno dijete'', a u ovom slučaju ne znamo što je došlo prije.

5. Cjelodnevna uživancija u termomineralnoj vodi
Spoj termalne vode i saune je savršen recept za jednog hedonista. Kupanje u ljekovitoj termalnoj vodi Terma Sveti Martin vraća ravnotežu tijelu i umu, a vrijeme provedeno u skladnom ozračju termomineralnog bazenskog kompleksa The Temple of Life i najumornije tijelo puni novom energijom. Odaberite cjelodnevno kupanje ili mu uplatite pola dana ili pak kombinaciju kupanja i saune. 

Terme Sveti Martin Terme Sveti Martin (Foto: Nova Studio)

6. Romantična večera za dvoje
Poklonite boljoj polovici pravi gastronomski užitak udvoje koji će probuditi sva vaša osjetila. Bez grižnje savjesti upustite se u zdravu avanturu zvanu healty dining, romantičnu večeru za dvoje u restoranu Le Batat, butelju vina i domaću čokoladu na poklon i uživajte u zdravim lokalnim namirnicama spremljenim na moderan način.

Ako ste pak više za brzu hranu, u pubu Potkova počastite se burgerima i slasnim hrskavim dodacima od pomfrita od batata, kolutića od luka s raznim finim i pikantnim umacima, uz koje će odlično pasati craft pivo St. Martin's. Poklon-bon uključuje 5x burger po vlastitom odabiru i 0,5 l točenog piva St. Martin's po osobi, pa ako ste više za vesela druženja umjesto romantične večere, na odmor povedite cijelo društvo.
U dobrom društvu u pubu Potkova, koji se nalazi tik do Terma Sveti Martin, možete nastaviti i navečer uz Nargila & Cockatil Night poklon-bon. Odaberite koktele koje želite, a uz njih uživajte u nargili i posebno pripremljenom finger-foodu za pet osoba.

Slideri napravljeni od lokalnih namirnica Slideri napravljeni od lokalnih namirnica (Foto: Nova Studio)

7. Novčani poklon bon
Igrate li na sigurno, uvijek dragoj osobi možete pokloniti poklon-bon na određeni iznos, pa neka sama izabere u čemu će uživati. Primjerice, Terme Sveti Martin pripremile su poklon-bonove u različitim iznosima (100 kn, 200 kn, 500 kn ili 1000 kn), koje u njihovu odmaralištu možete iskoristiti na bilo koju uslugu koju nude, od masaža, gastro, spa ili vikend smještajnih paketa.

Nakon svih ovih prijedloga preostaje nam samo nada da i netko nama pokloni jedan od ovih poklon bonova za hedoniste u Termama Sveti Martin.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Terme Sveti Martin po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju