Danas, u užurbanom svijetu punom obaveza teško je održavati zdravi način života kao i općenitu brigu o zdravlju – zato je važno pronaći rješenje koje će olakšati stresnu svakodnevicu. Značajan napredak u tehnologiji osigurao je da se pametni uređaji iz novog Samsung Galaxy ekosustava maksimalno prilagode svim potrebama jednog modernog čovjeka, uz trendi dizajn koji će se uklopiti u svaki lifestyle!

PR PR (Foto: PR)

Osobni asistent za zdraviju svakodnevnicu!

Zbog velike količine stresa i obaveza teško nam je pronaći motivaciju te ponekad nesvjesno zanemarujemo naše najvrijednije blago – zdravlje. Iz tog razloga Samsung Galaxy Watch4 i Watch4 Classic pametni satovi mogu biti vaš idealan partner za vježbanje i održavanje zdravih navika. Praćenje koraka, spavanja, podsjetnik za unos vode te određivanje vježbi i praćenje potrošnje kalorija su samo neke od brojnih opcija koje se nalaze na pametnom satu, a upravo zbog toga su oni jedni od glavnih motivatora za očuvanje zdravog načina života. Dodatna vrijednost ove linije pametnih satova je njihova revolucionarna tehnologija koja sadrži BioActive 3-u-1 senzor što znači da u par klikova možete izmjeriti svoj krvni tlak, otkriti nepravilne otkucaje srca te izračunati postotak masti i tekućina u tijelu kako bi što kvalitetnije pratili svoj napredak i ostvarili željene ciljeve!

Budite aktivni i multitaskajte u stilu

Osim tehnologija koje brinu o zdravlju, nova generacija Samsung pametnih satova olakšava vam i svakodnevni multitasking, pogotovo dok se nalazite u pokretu. Galaxy Watch4 i Watch4 classic sadrže moćnu Wear OS platformu koja će vam osigurati potpuno novo iskustvo korištenja brojnih Google aplikacija, Galaxy usluga ili aplikacija trećih strana, dok ćete zbog unaprijeđenog procesora svoj sat iskoristiti i kao odličan multitasking alat. Istovremeno možete čitati poruke, slušati omiljenu glazbu i odrađivati svoj trening u teretani, a ako pametnom satu želite dodati osobni touch izaberite fotografiju iz svoje galerije telefona te ju postavite u ulogu pozadine. Uz sve to, zbog sjajnog vanjskog dizajna, mogućnosti promijene remena te izbora boja i materijala, pametni satovi pašu uz svaku vašu odjevnu kombinaciju, bez obzira je li riječ o sportskom outfitu ili otmjenoj haljini.

Spavanje je pola zdravlja

Kad dođemo u svoj dom, nakon svih radnih i privatnih obaveza, ključno je odmoriti svoje tijelo i um, međutim zbog ubrzanog života današnjice ponekad se naš ritam spavanja može poremetiti. Često zaboravimo kako su odmor i kvalitetan san od velike važnosti za naše opće zdravlje, ali i za savladavanje novih izazova koji nas očekuju idućeg dana. Zahvaljujući naprednoj značajki Sleep Scores nove linije Samsung Galaxy Watch4 pametnih satova sada možete saznati sve potrebe informacije o svojem spavanju – imate mogućnost detaljno pratiti ritam spavanja, detektirati zvukove hrkanja te pratiti razinu kisika u krvi tijekom spavanja. Ovi pametni gadgeti pomažu vam u tome da bolje brinete o svojem ritmu i količini spavanja te da se svako jutro budite odmorni i s osmijehom na licu!

Kompatibilnost s drugim pametnim uređajima

Izuzev sjajnih značajki, pametni satovi ističu se po tome što se mogu kombinirati s vašim pametnim telefonom ili bežičnim slušalicama za maksimalno korisničko iskustvo. Iz tog razloga Samsung Galaxy Z Fold3 5G ili Z Flip3 5G preklopni telefoni postaju idealan odabir koji će upotpuniti vaš Galaxy Watch4 pametan sat. Povezivanjem ova dva uređaja i s jednim pogledom na sat imate mogućnost vidjeti tko vas zove, pročitati pristiglu poruku ili pregledavati notifikacije s društvenih mreža, dok za detaljan prikaz vaših fitness aktivnosti možete koristiti aplikaciju na pametnom telefonu.


Ako želite svojoj kolekciji pametnih uređaja staviti „šlag na tortu“, onda su obavezan dodatak Samsung Galaxy Buds2 slušalice kao odličan gadget za slušanje omiljene glazbe i obavljanje telefonskih poziva. Slušalice imaju iznimno čvrstu Bluetooth vezu, udoban dizajn, a uz Active Noise Cancellation tehnologiju nema straha od nepotrebnih zvukova iz okoline!

Više informacija o kompletnom Samsung Galaxy eko sustavu pronađite na www.samsung.hr, a detaljnije o novoj generaciji moćnih Samsung Galaxy Watch4 pametnih satova kliknite na: https://www.samsung.com/hr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bt-sm-r860nzkasio/ i https://www.samsung.com/hr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bt-sm-r890nzkasio/.

PR PR (Foto: PR)

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju