Naime, jedan od najtalentiranijijih hrvatskih fotografa mlađe generacije, Dražen Komar, u suradnji s domaćim proizvođačima kvalitetnih vina, suhomesnatih proizvoda i salona vjenčanica ''Ljubav'', a uz potporu ''Gradske kavane'', pivnice ''Medvedgrad'' i asistenciju profesinalne vizažistice iz Varaždina, Nere Brumen - pomno je odabrao sedam fotomodela.

Ena Friedrich, Lana Huzjak, Marijana Stojanović, Paula Žonja, Iveković Petra, Kristina Andrijević i Nela Kreš svojom vizualnom pojavnošću potpuno su okupirale pažnju svih prisutnih posjetitelja kao i brojnih turista u prilično živahnom centru metropole. Vinarijama Belje, Đurinski, Sever i njihovim kvalitetnim vinima pridružila se pivnica ''Medvedgrad'' s legendarnim pivima iz vlastite proizvodnje, ''Crna kraljica'' i ''Grička vještica''.

Kako bi užitak za duh i tijelo bio potpun, širokom paletom proizvoda uključile su se i mesnice ''Borošak''. Obzirom da je ovo tek uvodni od niza predstoječih događanja ''spajanja naizgled teško spojivog'', biti će zanimljivo popratiti sljedeća događanja, a kako punkufer.hr obožava spajanje svega lijepog, obećavamo punu pažnju!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju