U pripremi je ekskluzivno Aminess Wine & Gourmet Nights izdanje pod nazivom Special Show Cooking Edition gdje će svoje kulinarske snage udružiti chefovi David Skoko i Janez Bratovž, dok će se Moreno Coronica pobrinuti za predstavljanje odabranih istarskih sorti vina na svega nekoliko koraka od mora. Aminess hoteli i kampovi svakog posljednjeg petka u mjesecu organiziraju posebne gourmet večeri u znaku kreativnih specijaliteta, vrhunskih vina i slastica, sve to zaokruženo odličnom atmosferom i glazbom uživo.

Tako će se 27. srpnja s početkom u 19.30 sati održati nova večera, ovoga puta na otvorenom, s predivnim pogledom na more, u najnovijem novigradskom restoranu Half 8. Nova lokacija donosi nove razloge da se svi ljubitelji vrhunskog gourmet užitka okupe pod vedrim nebom u samom srcu Novigrada, tik uz more, gdje će imati priliku sudjelovati u ovom jedinstvenom eventu. Kako je bilo na prošloj večeri Davida Skoke i Janeza Bratovža u Novigradu provjerite ovdje.

Tik do mora Tik do mora (Foto: PR)

Nova lokacija je potvrđena, kao i dolazak renomiranog slovenskog chefa Janeza Bratovža koji se još jednom pridružuje Davidu Skoki te će ovoga puta sve ljubitelje dobre hrane iznenaditi show cooking-om za pamćenje. Gosti mogu očekivati nešto potpuno novo gdje će se chefovi fokusirati na jedinstvenost i kreativnost prezentacije jednog osnovnog specijaliteta uz nekoliko prigodnih iznenađenja, dok će Moreno Coronica predstaviti svoja najbolja, odabrana vina. Aminess hoteli i kampovi pozivaju sve ljubitelje dobre hrane i vrhunskog istarskog vina na posebnu večer ispunjenu vrhunskim specijalitetima i atmosferom koja se pamti.     

Naziv restorana Half 8 sugerira idealno vrijeme za večeru. Novi à la carte restoran ima karakterističan dizajn i koncept. Osim morskih jela ondje možete navratiti na specijalitete od mesa - i jedan od najboljih hamburgera u Hrvatskoj koje potpisuje Mason. Uz burgere se poslužuje craft pivo, a ljubitelji vina također neće ostati žedni. 

Nakon večere Davida Skoke i Janeza Bratovža u petak, najbolje je ostatak vikenda provesti istražujući gurmansku ponudu te obići neke od brojnih vinarija i srdačne domaće koji rado primaju goste željne vinskog znanja i fine kapljice.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju