Tvrtka za luksuzna putovanja Ultimate Driving Tours nastala je iz ljubavi prema automobilima, ali ne bilo kakvima. U njihovoj su ponudi samo remek-djela autoindustrije.

Od ponajboljih Ferrarija, Lamborghinija i McLarena, vrhunskih terenaca stvorenih za divljinu do ultraluksuznih Rolls Roycea, Bentleyja i Chevroleta.

Prilikom odabira jedne od turističkih tura po Europi, Australiji i Americi zainteresirani biraju i omiljeni automobil. Među adrenalinskim poslasticama po Europi možete primjerice odabrati avanturu po Islandu i Švedskoj, osjetiti snagu na golemim gumama Arctic Trucksa, vozila koje prolazi (gotovo) svugdje, uključujući i prepreke na koje drugi terenci ne mogu ni „pomisliti“

Između vozikanja po snijegu i ledu na rasporedu je i promatranje polarne svjetlosti, kupanje u Plavoj laguni i razgledavanje senzacionalnih kanjona, gejzira i vodopada. Za takvu turu koja traje osam dana potrebno je izdvojiti stotinjak tisuća kuna. 

Ultimate Driving Tours nudi i ture po legendarnim cestama, kao što je vožnja Furkapassom, prijevojem u švicarskim alpama, Col du Turini u Francuskoj te drugim „poligonima“ za stiskanje gasa u Njemačkoj, Italiji i Austriji. Spava se u luksuznim dvorcima, a jede u ponajboljim Michelinovim restoranima. Tko poželi može biti i vozač F1 na jedan dan te isprobati kako zvuči motor od 600 konja.

Zlatna ribica Hrana i piće Omiljeno mjesto Sarajlija: Originalni kafić s WC-om kakav niste nikad vidjeli

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju