Na internetskoj stranici Amazon može se uistinu kupiti sve od igle do lokomotive. U posljednje vrijeme veliku pažnju korisnika izazvala je montažna kućica Solvalla tvrtke Allwood koja je napravljena od visokokvalitetnog nordijskog drva.

Proizvođači su pripremili detaljne, ali jednostavne upute za sastavljanje, a dvije odrasle osobe s minimalnim alatom mogu je dignuti za samo osam sati. Kućica bezvremenskog dizajna može se postaviti na bilo koju ravnu i stabilnu podlogu – od livade do krova zgrade.

3D kuća Zanimljivosti Dom za sve: Isprintajte cijelu kuću za 24 sata i za samo 60 tisuća kuna!

Izvrsno funkcionira u različitim okruženjima i za različite prigode – može glumiti gostinjsku kuću, ured, vikendicu ili prostor za iznajmljivanje. Prostire se na 16 četvornih metara, a cijela konstrukcija teži 1125 kilograma.

Na Amazonu trenutačno nije na zalihama, no može se kupiti preko internetske stranice proizvođača po cijeni od 6750 američkih dolara, odnosno oko 46.000 kuna.

Pogledajte i:

Ovo je idila! Luksuzne kućice usred vinograda za totalni odmor Weingarten-Resort - 3 Weingarten-Resort - 6 Weingarten-Resort - 5 +5 Weingarten-Resort - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju