Sanjate o kućici u prirodi ili trebate dodatni prostor? Možda se ne biste sjetili tražiti kuću na Amazonu, ali upravo tamo možete pronaći ovo nevjerojatnu prijenosnu kućicu koju možete sklopiti – zapravo, rasklopiti - i sami i za samo petnaestak minuta. Čak i ako nemate nikakve prakse u građevini. Kuća je toliko zapalila ovu prodajnu platformu, da je za nekoliko dana postala nedostupna, a kad saznate što sve "može", postat će vam jasno i zašto.

Jednostavna i udobna

Ova moderna sklopiva kućica koju prizvodi Officer Owl zapravo je klasični kontejner koji se može razvući i rasklopiti, čime dobivate triput veću površinu, čak 36 kvadrata – sasvim solidnih i za život. Unutrašnjost ima puno svjetla i zraka, a dolazi s uređenim podovima i zidovima te provedenim instalacijama tako da je kad stigne - morate samo spojiti. Officer Owl nudi i konzultacije prije kupnje kako bi prilagodili odvode, dovode i ostale priključke vašoj situaciji.

Toliko je jeftina da je rasprodana: Prijenosna kućica koja se prodavala na Amazonu Montažna kuća koja se na Amazonu prodavala po 9000 dolara - 2 Montažna kuća koja se na Amazonu prodavala po 9000 dolara - 4 Montažna kuća koja se na Amazonu prodavala po 9000 dolara - 1 +0 Montažna kuća koja se na Amazonu prodavala po 9000 dolara - 3

Nakon što kuću rasklopite možete odmah početi živjeti u njoj. Dobrog je rasporeda, moderno uređena i vrlo udobna, a sastoji se od otvorenog prostora s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Dolazi s ugrađenom led rasvjetom, potpuno opremljenom kuhinjom, ormarićima za pohranu i vrhunski opremljenom kupaonicom sa svim sanitarijma.

Bez straha od potresa

Iako je u osnovi kontejner, ova sklopiva kuća vrlo je izdržljiva. I pritom stvarno mislimo vrlo izdržljiva jer je otporna na vjetrove olujne snage i na potrese do 8 stupnjeva po Richterovoj ljestvici. Uz to je i vodootporna, vatrootporna i dobro toplinski izolirana pa je izvrsna za svaku namjenu koju imate na umu.

Ali ne morate se odlučiti za jednu jedinu namjenu jer kuću možete lako ponovno sklopiti i premjestiti. Njezin dizajn to i predviđa, a dimenzije kontejnera odgovaraju standardnim prikolicama i kamionima. Cijena kuće na Amazonu je nešto malo više od 11 tisuća eura, a nije nebitno znati i da joj je životni vijek 25 godina. U videu možete provjeriti kako se rasklapa i kako izgleda i procijeniti vrijedi li tih para.

Za sve one koji traže svoje mjesto pod zvijezdama: Kućica s krovom na rasklapanje koju možete kupiti u Hrvatskoj Stars Box - 1 Stars Box - 5 Stars Box - 4 +2 Stars Box - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju