Nedaleku Austriju obično povezujemo s odmorom u smislu skijanja, posjeta Beču ili odlaska u šoping, no sada se u području Štajerske možete uputiti na potpuno drugačiji odmor. Privatne vinske kućice Weingarten Resorta usred vinograda u Unterlammu izgledaju kao pravi novi hit turističke ponude Austrije.

Na malenom brijegu, usred vinograda

Weingarten-Resort 4* sastoji se od nekoliko privatnih vinskih kućica usred prekrasnog vinograda na području jugoistočne Austrije. Pravi gušt, osim iz smještaja usred prirode i mira, proizlazi i iz udobnosti i komfora koji pruža svaka od kućica. Podijeljene su u basic, medium ili superior kategoriju prema sadržajima kojima su opremljene, a riječ je o luksuznim dodacima poput infrared kabine, peći ili samostojeće kade u medium ili privatnog jacuzzija u superior odijelu.

Luksuz u prirodi

Neovisno o kategoriji, smještaj u ovim kućicama usred prirode je pravi luksuz. Svaka od kućica opremljena je klimom, vrtom s prekrasnom terasom i pogledom, televizorom i besplatnim Wi-Fijem, iako vjerujemo da vam on neće puno trebati. U nekim se kućicama nalazi i opremljena kuhinja, a to su samo neke od široke palete usluga resorta.

Degustacije kao dodatak odličnoj ponudi

Za smještaj u vinskim kućicama u Austriji usred vinograda trenutno postoji odlična ponuda za dva noćenja za dvije osobe. Ovakav odmor mora uključivati i kušanje vina, pa je ta vesela aktivnost uključena u paket ponude za smještaj u simpatičnim kućicama. Osim degustacije vina, tu je i privatna vođena tura i degustacija u tvornici šunke Volcano te tura i degustacija u tvornici poznatog brandyja i octa Golles.

Pogledajte ponudu, požurite s rezervacijom i odabirom kućice, posjetite Austriju te uživajte u neobičnoj poziciji luksuznog smještaja i degustacijama koje su uključene u ponudu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju