Opojni mirisi, ugodna i romantična glazba tria Rushaidat - Gelo - Baraković, više od 5 tisuća ljudi i petnaest zagrebačkih najboljih restorana: Lari&penati, Klopa Perica, Kulinarijat, La Štruk, Baranjska citadela, Saft, Ginger sushi, Amélie, SORA Catering by Catering Klub književnika, Delicija Libanesi, Wok by Matija, Pani Zagreb, Cukeraj, Bruno’s Vegan Concept i Papa’s, Klopu s klupa pretvorili su u svjetsko gurmansko središte čiju drugu sezonu čekamo s nestrpljenjem.

Na klupama se kuhalo, sjeckalo, točilo, uživalo, a u predivnoj atmosferi uživali su svi, od baka i djedova do klinaca i njhovih roditelja. Redovi su bili dugački, tražio se “tanjur više”, a na tržnici su se hvalile štrukle, falafeli, dugački sendviči i ukusne juhe. Klopa s klupa izvukla je ljude na ulice, pozvala ih na druženje s prijateljima, a građanima poručila da se u svom gradu moraju osjećati uvijek "kao kod kuće".

U street food kreacijama moći ćete uživati i sljedeće sezone, kada organizatori spremaju još više iznenađenja, ponuda i pomno odabranih detalja koji će sljedeću finu subotu učiniti još ukusnijom. Pratite Facebook stranicu Klopa s klupa, i vidimo se uskoro!

A kako je izgledalo prvo izdanje, provjerite u videu!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju