Nažalost, ova valentinovska promocija odnosi se samo na državljane SAD-a, Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Francuske, Irske, Belgije, Nizozemske i Danske koji nose imena tog zaštitnika ljubavi, a koji će od 10. do 19. veljače poletjeti za Reykjavik iz svojih domovina.

Valentini i Valentine trebaju kupiti svoju aviokartu do glavnog grada Islanda u periodu do 14. veljače 2019. godine, a svoju kartu i presliku putovnice poslati na e-mail kompanije Valentines@wow.is. Kompanija će u roku sedam dana od dobivanja zahtjeva vratiti puni iznos cijene karte svim Valentinima i Valentinama.

Zahvaljujući niskobudžetnoj kompaniji Wow i niskim cijenama njezinih zrakoplovnih karata u posljednjih godinu dana značajno se povećao broj posjeta prema Zemlji Vatre i Leda. Bez sumnje, zbog ove će inovativne kampanje mnogi Amerikanci i Europljani Dan zaljubljenih provesti upravo u Reykjaviku.

Pogled u prošlost: Jedna od najstarijih četvrti u Europi koja je preživjela strašan potres Alfama - 6 Alfama - 5 Alfama - 4 +2 Alfama - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju