Puding s pistacijom

Sastojci:

80 grama kvinoje
250 ml mlijeka s niskim postotkom masnoće
75 grama nemasnog grčkog jogurta
30 grama pistacije
100 grama svježih šumskih bobica po izboru

Priprema:

1. Isperite kvinoju nekoliko puta u hladnoj vodi, i stavite je u mlijeko umjesto vode. Kad dosegne točku vrenja, smanjite temperaturu, poklopite lonac i pustite da se kuha još oko pola sata dok ne dobijete smjesu nalik na puding.

2.  Preko kuhane kvinoje stavite grčki jogurt, nasjeckane pistacije i šumske bobice po želji. Dobar tek!

Ovaj obrok ima oko 450 kalorija i 30 grama proteina.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Korčula - 10 Kao brod od kamena Pogledajte nevjerojatne prizore Korčule: Grad kontrasta, između mora i povijesti