Uskrsni jelovnik obiluje raznovrsnim uskrsnim specijalitetima koje je za ovu prigodu osmislila Ana Grgić, Chef de cuisine, a naglasak je stavila na sezonske, svježe i prirodne sastojke.

Dalmatinski pršut, slavonski kulen, domaća šunka pečena u kruhu, šarene pisanice dio su izbora s bife stola, a za one koji preferiraju ribu, nude se salata od hobotnice i rolice od dimljenog lososa. Ponuda uključuje slasne Esplanade štrukle, prelivene i zapečene finim vrhnjem. Po želji, gostima se pred njihovim stolom priprema ukusna Cezar salata sa svim potrebnim prilozima ili tradicionalni tatarski biftek.


Za glavno jelo gosti mogu kušati selekciju tradicionalnih uskrsnih specijaliteta poput ukusne pečene janjeće koljenice u gustom umaku od začinskog bilja, potom mirisnog svinjskog lungića s kremom od vrganja i tartufa, filea kovača ili pak, neodoljivu pečenu patku s mlincima. Kao šećer na kraju, nagrađivani slastičarski tim priprema primamljive tradicionalne delicije i uskrsne slastice poput pince, makovnjače, orahnjače i dubrovačke rožate.

Djecu očekuje puno smijeha i zabave u igraonici s brojnim društvenim igrama, facepaintingom i kvizom znanja. Pod vodstvom animatorice u veselom kostimu uskršnjeg zeca za djecu su spremne brojne tradicionalne uskrsne igre, pa će tako najmlađi moći bojati jaja, utrkivati se, kotrljati, nositi jaja na žlici, ili pak tragati za njima na Oleander terasi.


Cijena Uskrsnog ručka iznosi 320 kn po osobi i uključuje besplatan parking te dječju igraonicu uz animatore i brojne igre. Za djecu do 6 godina ručak je besplatan, dok dječji menu iznosi 75 kn za djecu do 12 godina.

„Prepustite se gurmanskim užicima i proslavite Uskrs u vedrom i dobrom raspoloženju, a naš tim će se pobrinuti da sve i do najmanjeg detalja bude savršeno.“, izjavila je Chef de cuisine, Ana Grgić.

Rezervirajte stol na vrijeme na tel. (01) 456 6644 ili putem e-maila zinfandels@esplanade.hr, a uskrsni menu pogledajte klikom na ovaj link.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju