Na berkelicu, koja je zahvaljući viziji Wilhelmusa van Berkela tijekom pedesetih postala pravi statusni simbol, režu se najfinije salame. San Giorgio Mortadella Superiore vrhunska je delikatesa koja se suši i polagano peče duže vrijeme. Upravo je tim postupkom Gavrilović uspio razviti karakterističnu aromu i okus do pune raskoši. A kako izgleda kada se reže uz pomoć cijenjene tehnologije pogledajte u videu koji vas vodi ravno u mesni raj.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s "Gavrilović d.o.o." i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.