Na berkelicu, koja je zahvaljući viziji Wilhelmusa van Berkela tijekom pedesetih postala pravi statusni simbol, režu se najfinije salame. San Giorgio Mortadella Superiore vrhunska je delikatesa koja se suši i polagano peče duže vrijeme. Upravo je tim postupkom Gavrilović uspio razviti karakterističnu aromu i okus do pune raskoši. A kako izgleda kada se reže uz pomoć cijenjene tehnologije pogledajte u videu koji vas vodi ravno u mesni raj.

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s "Gavrilović d.o.o." i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.