U četvrtoj epizodi ponovno ćemo vidjeti kulinarske vještine Tee koja će kuhati prema receptu mame Dijane, a one će se zajedničkim snagama boriti protiv mame Sanje i kćeri Martine.

Pobjednice prošle epizode Tea i njena mama Dijana dobit će ovaj put zadatak pripremiti rižoto sa šampinjonima i piletinom. Branko Ognejnović morat će izabrati između ovog jela i jela od novog tima, Sanje i Martine koja će kuhati pileća jetrica na saft sa žgancima. Tko će skuhati bolje, tko će se anjbolje držati maminih uputa, tek ćemo vidjeti, no samo jedan tim na kraju emisije odlazi kući s Konzum bonom u iznosu od 2000 kuna.

Prijašnje epizode pogledajte besplatno na NovaPlus.
 

Informacije o natjecateljima:

SANJA SMOLEC, 49

Gđa Sanja je nezaposlena majka dvoje djece. Dolazi iz Zagreba. Voli zapovijedati u kuhinji te je prava šefica. Kaže da ju kuhanje opušta, a osim kuhanja najveći gušt joj je i pranje suđa. Najviše preferira hranu koja je brzo gotova. Ne kuha po zadanim receptima, nego uvijek nešto skombinira prema inspiraciji. Motivira ju njezina obitelj. Sebe opisuje kao veselu, društvenu i malkice prebrzu, a svoju kćer Martinu opisuje da nije baš od nekog posla te da na sve ima odgovor „budem“ što ju najviše izbaci iz takta. Ima i sina Marka koji je profesionalni kuhar ali je ona glavna u njihovoj kuhinji. Ne voli jesti ćufte, Martinino omiljeno jelo, i ne priprema ih.

MARTINA SMOLEC, 24

Kći Martina, najmlađa je članica obitelji. Natjecateljskog je karaktera, trenira hokej i igra za Hrvatsku žensku hokejašku reprezentaciju. Za sebe kaže da je živac i brzopleta ali i dobronamjerna. Živcira ju kad joj mama zapovijeda te ju to izbaci iz takta. U kuhinji jedino što voli raditi je jesti, a hrana ju motivira i pokreće. Perfekcionist je u svemu što radi. Njezino najdraže jelo su ćufte koje mama ne voli tako da Martina mora ćufte naručivati izvana što ju užasno živcira. Nije ljubitelj zelenog povrća poput poriluka i mahuna, a luk i češnjak baš ne može ni primiti i rezati. Čak i tijesto ne voli baš. Obožava krumpire i kaže da bih jela krumpire svaki dan. U kuhinji ju izluđuje vrućina.

MAJKA: DIJANA MLINARIĆ, 41

Tim Mlinarić nam dolazi sa Plitvičkih jezera. Dijana je majka 4 djece; troje kćeri i jednog sina. Bavi se iznajmljivanjem soba u privatnom smještaju. Prava je Ličanka koja preferira tradicionalnu kuhinju. Osim što iznajmljuje sobe u slobodno vrijeme se bavi slikanjem ( ulje na platnu ) te kuglanjem. Hvali samu sebe u kuhinji. Kaže da ju suprug naučio da kuha. Ne voli jesti „plućica na kiselo„ ni tripice, a obožava kiselo zelje s mesom. U kuhinji osim kuhanja voli jesti i gledati druge kako kuhaju. Dosta je dominantna a najviše ju živciraju preozbiljni ljudi koji se ne znaju opustiti i zabaviti.

KĆER: TEA MLINARIĆ, 20

Tea je studentica poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Brzopleta je i malo dramatična, hobi joj je ples. Što se tiče kuhanja, Tea kuha samo stvari iz vrećice, te stalno zove sestru blizanku da joj pomogne. Najkompliciranije jelo koje je ikad radila je kajgana, koja su joj i jednom prilikom i zagorila. Romantična je u duši, a najviše ju zabrinjava dali će u emisiji znati upalit štednjak. Mama za nju kaže da je hirovita i da joj je tokom godina puno briga zadala. Od hrane koja joj se gadi je definitivno hladetina koju mama obožava. U kuhinji ju živcira predugo kuhanje te kada joj se netko krene motati po kuhinji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju