Trcko i njegova mama Marica hrabro idu dalje, no ovoga puta ipak ih neće dočekati namirnice za nešto slatko. Izazivači su ovoga puta mama Sanja (vidi još jedna mama Sanja) i njezin sin Mario. Priznajte odmah ste zapjevali 'Mario, moj Marioooo!' Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovi momci snaći u najzabavnijem kuharskom showu.

Epizode koje ste propustili pogledajte besplatno na NovaPlus.


MAJKA: MARICA TRTANJ, 52

Gđa Trtanj radi u banci i majka je troje djece. Oni su njezina životna inspiracija. Svi u obitelji su vrlo složni I bliski. Čak ističu kako vjeruju da im neki ljudi iz njihove okoline zavide na tolikoj bliskosti. Kao najbolje recepte koje priprema navodi lazanje, povrće u woku, sarmu, mađaricu te riblji paprikaš. Najviše voli pripremati i jesti tradicionalnu hranu. Ne koristi recepte, sve joj je u glavi. Za sebe kaže da je čvrsta, stabilna .. te da se odlično snalazi u kuhinji. Kuhanje za nju naprosto predstavlja jedan veliki užitak.

SIN: TOMISLAV TRTANJ, 30

Sin Tomislav po zanimanju je projektni manager. Voli kuhati, ono što ga u vlastitoj kuhinji nervira jest što u frižideru nikada nema povrtnog ili pilećeg temeljca. Od hrane ne voli mozak i kuhana slanina. Obožava plesati, u slobodno vrijeme trenira insanity workout, te odlazi u teretanu. Voli maminu kuhinju, kaže kako mama najbolje priprema crvenu juhu i pohanu piletinu. Za pobjedu je spreman gađati protivnički tim jajima ili pitama, zamijeniti sol I šećer. Iz takta ga može izbaciti kad je netko drugi u pravu, a ne on.

 

MAJKA: SANJA KUNA, 47

Sanja Kuna udana je majka dvoje djece te baka jednog unuka. Privatna je poduzetnica. Za show se prijavila sa sinom Marijem, koji ima 24 godine. Pedantna je jako, tako da uz kuhanje, voli i odmah počistit iza sebe. Dominatna je i voli šefovati, tip stroge učiteljice u školi. Nju osobno novi izazovi pokreću i daju joj snagu za dalje. Za pobjedu je spremna učiniti sve što je potrebno. Iznimno je smeta dvoličnost.

SIN: MARIO, 24

Mario je 24-godišnji student Verna. Neoženjen je i nema djece. Rekreativno se bavi nogometom i tenisom. U kuhinji ne voli baš ništa raditi, pa tako ni kuhati. Marievu mamu najviše naljuti i izbaci iz takta kad je ne doživi tad kad bi ona htjela pa onda ona 'poludi'. Najviše voli kad mu majka spremi špinat i pire krumpir s faširanim mesom. Kao mali nikad nije volio jesti povrće. Kao i majka, voli nove izazove, a za pobjedu će, kaže, napraviti sve osim jesti povrće. Smetaju ga nepravda i zločesti ljudi.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju