U prvom nastavku zabavnog natjecateljskog showa upoznat ćemo prve natjecatelje, dva tima - dvije mame, Vjekicu i Darju i njihovu punoljetnu djecu, Domagoja i Lucianu.

U ovoj emisiji ne kuhaju mame već njihova djeca, ali po maminom receptu, tako će se u prvoj epizodi showa 'Moja mama kuha najbolje' sučeliti Domagoj i Luciana. Pobjednički tim osvojit će nagradu, poklon bon Konzum od 2000 kuna.

Prvo će kuhati tim kojeg čini mama Vjekica i sin Domagoj , a potom ćemo vidjeti čime će žiri oduševiti i njihove suparnice, mama Darja i kćer Luciana.

Vjekica i Domagoj imat će poteškoća pri skupljanju namirnica u zadanom vremenu te ćemo vidjeti koliko će to imati utjecaja na jelo koje pripremaju. Mama Vjekica će davati upute sinu Domagoju , no hoće li Domagoj biti dovoljno koncentriran tek ćemo vidjeti.

Drugi tim dolazi iz Splita mama Darja, vrsna kuharica i kćer Luciana koja do sada nikada nije pripremila kompletno jelo. Mama je odlučila biti oštra i detaljno voditi Lucianu u njezinom prvom kuhanju, a odlučile su spremiti čak dva jela, pošto se, kako kažu, tako to radi u njihovoj kući.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju