Nedavno smo naišli na zanimljiv članak koji je pisao o drukčijem načinu istraživanja destinacija. Pravila su bila jednostavna, odaberite lokalca, kopirajte njegovu rutinu i upoznajte grad na potpuno drukčiji način. Ova podosta odvažna ideja odmah nam se svidjela pa smo odlučili vidjeti kako bi to izgledalo u praksi.

Za pomoć smo se obratili simpatičnoj Nani Nadarević koja je poznata po svom duhovitom i snalažljivom karakteru. Kako ni jedan izlet u nepoznato nije potpun bez bilježenja avantura, nove lokacije Nana je otkivala u društvu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, koji svojim UltraWide širokokutnim objektivom već vidi stvarnost na drukčiji način.

Zrinjevac (Snimljeno sa Samsung Galaxy S10) Zrinjevac (Snimljeno sa Samsung Galaxy S10) (Foto: Nova Studio)

Ono što nas je zanimalo prije nego smo krenuli u ovu avanturu bilo je kako ćemo prepoznati lokalce, hoće li nas oni zaista odvesti na zanimljive lokacije i kakav će osjećaj biti pratiti nepoznate ljude po cesti.

Sada, nakon što smo cijelo poslijepodne s Nanom pratili Zagrepčane, možemo reći da je ovo bilo odvažno, voajersko i neprocjenjivo iskustvo koje ćemo prepričavati još dugo i ponoviti vjerojatno nikada. Definitivno je to jedan neobičan način koji će u svakoj osobi stvoriti osjećaj neugode jer nam praćenje ljudi nije svakodnevica.

No ako se odvažite mogli biste otkriti mjesta koja su naočigled skrivena. Pogledajte video i otkrijte na koliko je samo haustora naišla Nana.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SAMSUNG po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju