Restorani Old Wild West
poznat su po bogatoj ponudi hamburgera, tex-mex specijalitetima i argentinskim mesom s grilla kao i po jedinstvenom uređenju interijera u tipičnom kaubojskom stilu. Ovdje se obroci konzumiraju u karavanama, indijanskim šatorima, rudniku, uredu Georga Washingtona što ručak ili večeru u ovom restoranu čini posebnim doživljajem i atrakcijom. O najvećem revolveraškom obračunu na Divljem zapadu čitajte ovdje.

Old Wild West prostire se na 600 metara kvadratnih te ima ukupno 300 unutarnjih i vanjskih sjedećih mjesta. Nudi bogatu ponudu menija na kojem dominiraju mesna jela vrhunske kvalitete. Najcjenjeniji odresci Hereford i Angus govedine dolaze izravno s odabranih argentinskih farma Pampe, gdje se nalaze najveći i najbogatiji pašnjaci na svijetu.Rezultat takvog načina uzgoja je kvalitetno, sočno i ukusno meso po kojem je Old Wild West prepoznatljiv. Old Wild West nudi i brojne dječje menije popraćene igrama i poklonima. Podlošci na kojima se jede su posebni, a djeca ih mogu obojiti pastelnim bojama koje će dobiti na poklon. Želite li probati najfinije brazilske specijalitete, svratite na ovu zagrebačku adresu.

Ovaj restoran nudi potpuno novi koncept i doživljaj spajajući izvrsnu hranu i zabavu u jedinstvenom okruženju Divljeg zapada. Idealno je mjesto za obitelji, mlade osobe i sve one koji izlazak u kino žele upotpuniti večerom. Također, odličan je izbor za poslovne ljude u vrijeme ručka radi brze i kvalitetne usluge.

Brend Old Wild West dio je Cigierre Spa, najboljeg lanca u sektoru restorana s uslugom za stolom. Prvi Old Wild West otvoren je 2002. godine, a danas broji više od 180 restorana u Italiji, jedan u Švicarskoj i Belgiji te od sada jedan i u Hrvatskoj.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju