Hrvatski grad koji je poznat po industriji prvi put otvara tajnoviti povijesni labirint Bakar Bakar +0 Bakar

Jedinstvena lokacija u samom središtu grada ponovno je otvorila vrata omiljenog pop-up bara Corona Sunsets Session. Skriven od pogleda, krov Zagrebačkog plesnog centra pretvoren je u pravu oazu za bijeg od gradske gužve. Ležaljke, hladna Corona i CORONA kokteli po posebnoj recepturi, privukli su i brojne poznate koji su došli vidjeti kako izgleda jedan od najskrovitijih krovova Zagreba
Opušteno druženje, uz pivo uz koje obavezno ide i kriška limete, pokazalo se kao idealno za uživanje nakon gužve na vrućini gradskog asfalta, a zalazak sunca iznad Zagreba posjetiteljima je pružio jedinstveno iskustvo uživanja.

Globalno poznati event Corona Sunsets Session, u prvom zagrebačkom izdanju prošlog je ljeta osvojio društvene mreže i najavio zabavno ljeto u metropoli. Ove sezone, maštovito uređen bar kao najbolja lounge zona u sljedećih će mjesec dana biti idealna lokacija za popodnevno druženje, ispijanje hladne Corone i upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska. Uz ritmove DJ-a i s Coronom u ruci, plaža, more i ljeto nikada nisu bili bliže.

Opuštena atmosfera... Opuštena atmosfera... (Foto: PR)

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je otvoren od četvrtka, 21. lipnja, do petka, 20. srpnja, svakog dana od 17 do 23 sata na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju