U trendu Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina" Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Malo Grablje - 4 Otok sunca Selo duhova na Hvaru: Malo Grablje u kojem ćete naći restoran s milijun zvjezdica


Prženje špeka u tavici na štednjaku hedonističko je iskustvo u kojem mogu uživati sva osjetila.

Istovremeno, riječ je o vrlo neurednom činu, jer masnoće 'špricaju' na sve strane, uključujući i zidove, i pod, i napu, a bogami i  vašu odjeću. Nadamo se da je nastradala samo pidžama...


Umjesto toga, kriške špeka pokušajte ispržiti u pećnici, garantiramo vam iznenađenje, ali pažljivo pratite upute!


1. Položite tanke kriške špeka na lim na koji ste stavili papir za pečenje. Pobrinite se da se kriške međusobno ne dodiruju.

2. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva Celzija oko 15 minuta.

3. Masnoća će isteći na papir i lim, a svaka se kriška ravnomjerno ispeći.

Dobar tek!