Za ovo vam zbilja nije potrebna neka velika mudrost, tek nešto volje, krumpiri i dobro zagrijana pećnica!

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina" Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave

Sastojci:
4 veća krumpira
Žlica otopljenog maslaca
3 žlice naribanog parmezana
Prstohvat mljevene paprike
Sol i papar po želji


Priprema:

1. Krumpir očistite i izrežite na tanke kolutiće. Prelijte ih otopljenim maslacem i poredajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Preko njih pospite parmezan, papriku, sol i papar.

2. Pecite čips u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva sve dok ne dobije lijepu boju, oko dvadesetak minuta.

3. Vaš omiljeni snack je spreman, dobar tek!

Ako ipak volite tradicionalni pristup prženjem u ulju, pogledajte ovaj video!