Za ovo vam zbilja nije potrebna neka velika mudrost, tek nešto volje, krumpiri i dobro zagrijana pećnica!

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom

Sastojci:
4 veća krumpira
Žlica otopljenog maslaca
3 žlice naribanog parmezana
Prstohvat mljevene paprike
Sol i papar po želji


Priprema:

1. Krumpir očistite i izrežite na tanke kolutiće. Prelijte ih otopljenim maslacem i poredajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Preko njih pospite parmezan, papriku, sol i papar.

2. Pecite čips u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva sve dok ne dobije lijepu boju, oko dvadesetak minuta.

3. Vaš omiljeni snack je spreman, dobar tek!

Ako ipak volite tradicionalni pristup prženjem u ulju, pogledajte ovaj video!